INDIGO COSMETICS, DÉ WEBSITE VOOR NATUURLIJKE, INNOVATIEVE HUIDVERZORGING

De meeste mooie dingen in het leven zijn vaak heel simpel.

Onze collectie van huidverzorgingsproducten is ontstaan vanuit een behoefte aan natuurlijke huidverzorging die wérkt.

Zo kwamen we bij emerginC. Dit fantastische skincare brand uit Brooklyn, New York, combineert de beste ingrediënten uit de natuur met baanbrekende technologieën en innovatie. En zorgt er daarmee voor dat je huid kan zijn hoe je huid hoort te zijn.


DEFINED IN NATURE, REFINED BY SCIENCE

EmerginC heeft twee lijnen, de emerginC signature lijn en de Scientific Organics lijn. Met de laatste voldoet emerginC aan de groeiende vraag naar een echt werkzaam groen product. EmerginC is een van de weinige organic merken op de markt die het certificaat cosmeceutical mag dragen; en dus een farmaceutische werking heeft.

emerginC gebruikt geen enkele ingredient dat schadelijk kan zijn voor de mens of de natuur. De producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt.

HET VITAMINE C SERUM

In 1996 is emerginC gestart met de ontwikkeling van één enkel product: het Vitamine C serum. De ‘airtight active ingredient encapsulation’ in lipide balletjes zorgde voor een revolutie in de huidverzorging. Door dit baanbrekende systeem blijven de actieve, krachtige ingrediënten vers en ingekapseld, tot op het moment van gebruik. Hierdoor kunnen ze ook echt hun werk doen op de huid.

Op dit moment heeft emerginC meer dan 60 producten, waaronder ook professionele producten voor huidspecialisten.

Inmiddels ligt emerginC in werelds meest gerenoveerde hotels en spa’s zoals het Four Seasons en in de Virgin Hotel Spa’s.

NO DOWNTIME

Facials en body treatments hebben een actieve herstelface ingebouwd in elke behandeling waardoor de huid zich niet dagen hoeft te herstellen, maar je na een treatment meteen weer mooi naar buiten loopt.

Met de uitgebreide reeks van emerginC’s actieve, geavanceerde cosmeceutical producten en professionele behandelingen wordt er snel resultaat geboekt bij alle huidtypen en huidklachten. Zelfs bij hardnekkige pigmentatie!

De uitgebreide emerginC lijnen bevat zowel wholesale- als retail formaten en ook een aantal exclusieve professionele producten.

Heb je zelf een salon, winkel, apotheek of kliniek en wil je meer informatie over ons merk? Ga dan naar onze pagina Voor Professionals en download ons informatiepakket!​