STAY-C® 50

STAY-C®50,  EEN STABIELER DERIVAAT VAN VITAMINE C

Vitamine C is notoir instabiel, en als het eenmaal geoxideerd is, is het niet alleen niet meer werkzaam, het schaadt de huid zelfs! EmerginC gebruikt Stay-C®50, dit is een stabieler derivaat van vitamine C. 

Zie hieronder resultaten van klinisch onderzoek naar de positieve werking van Stay-C®50 op ouderdomsvlekken, acne en UV straling:

Vitamine C SERUM VERMINDERT PIGMENTVLEKKEN

STAY-C® 50 werkt in op het enzym tyrosinase (verantwoordelijk voor de aanmaak van melanine), waardoor overmatige productie van melanine wordt geremd. Een 3 maanden durende klinische studie heeft een melanine vermindering van 25% aangetoond bij regelmatig gebruik van een crème met Stay-C®50 bij de Aziatische huid.

Klinische gegevens DSM Nutritional Products, Inc.

STAY-C® 50 VOOR HET VERMINDEREN VAN ACNE

Huid onzuiverheden en ontstekingen kunnen door veel factoren veroorzaakt worden, waaronder de groei van bacteriën van Proprionibacterium acnes en peroxidatie van talg. De tabel hieronder toont een studie naar het effect van 5% Stay-C® 50 of 5% benzoylperoxide op actieve puistjes en vlekken. Vrijwilligers, verdeeld in twee groepen van 30 personen, brachten gedurende 12 weken twee keer per dag ofwel STAY-C®50 of 5% benzoylperoxide aan op de gezichtshuid.  

STAY-C®50 VOOR EEN JONGER UITZIENDE HUID

Zie hieronder een microscopische beelden van de vierde laag (stratum spinosum of stekelcellige laag) van het epidermis (de opperhuid).

De beelden tonen vermindering van UV-geïnduceerde ROS (reactieve zuurstofsoorten) 3 uur na het aanbrengen van een test emulsie. Vergeleken met de SPF 8- controleformulering, leidt de toevoeging van 2,5% vitamine E acetaat tot een vermindering van het ROS-niveau met 23%. De combinatie van 2,5% Stay-C®50 en 2%Acetaat vermindert ROS tot bijna 50%. STAY-C®50 vermindert niet alleen de schadelijke vrije radicalen, maar helpt ook om stevigheid van de huid te verhogen. Bij vrijwilligers die STAY-C®50 emulsie gebruiken wordt synthese van collageen type I en II in bindweefselcellen aangetoond.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2023 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt