Biologische gezichtsreiniger met kombucha

Ervaar de gunstige effecten van kombucha op de huid met onze biologische gezichtsreiniger! De emerginC Scientific Organics Kombucha Cleanser bevat Kombucha, gefermenteerde Japanse thee, die door de fermentatie veel gunstige stoffen voor de huid bevat, zoals organische zuren, vitaminen, enzymen en antibioticum.

De Scientific Organics Kombucha Cleanser werkt verjongend, omdat het de verharding van collageen door suikers tegengaat. Bovendien wordt de aanmaak van nieuw collageen bevorderd. De Whitonyl® in de biologische gezichtsreiniger vermindert en helpt daarnaast het ontstaan van pigmentatie. De druivenstamceltechnologie zorgt voor het herstel van de huidcellen.

Biologische gezichtsreiniger emerginC Kombucha cleanser

Alle emerginC producten zijn gemaakt om het beste te halen uit de natuur, de wetenschap en jezelf! Door de uitgekiende samenstelling van emerginC en de slimme combinatie van revolutionaire technologie met effectieve botanische extracten ben je in no time op weg naar een gave, gezonde en stralende huid!

  • Zeepvrije biologische gezichtsreiniger
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Druivencelstamtechnologie zet aan tot herstel van de cellen
  • Whitonyl® vermindert en voorkomt pigmentatie

De kombucha in onze biologische gezichtsreiniger gaat veroudering van de huid tegen en versterkt de huidbarrière. Daarnaast stimuleert kombucha de aanmaak van collageen en bevat het bepaalde zuren die zorgen voor bescherming en hydratatie van de huid.

Alle producten uit de biologische lijn van emerginC bevatten minimaal 70% biologische ingrediënten en zijn vrij van parabenen, kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt. Voor ieder verkocht product, planten we daarnaast een boom! We vinden het bij emerginC belangrijk om onze ecologische voetprint zo klein mogelijk te houden. Buy one, plant one!

Bij emerginC maken we gretig gebruik van de gunstige eigenschappen van kombucha! We hebben aan meerdere producten uit de Scientific Organics lijn kombucha toegevoegd. Bekijk onze biologische bestsellers.