Over emerginC

EmerginC is een ware ontdekking; voor ons bij Indigo Cosmetics, maar ook voor jou!

Ian Lirenman is emerginC begonnen, omdat hij vond dat het tijd werd voor een merk dat echt resultaat oplevert, gecombineerd met verantwoord produceren en gebruik van actieve, natuurlijke ingrediënten.

De producten van emerginC staan dicht bij de natuur. Naast de productie van vernuftige huidverzorging, waarbij de focus ligt op duurzame ingrediënten, zet emerginC zich constant in voor verbetering op het gebied van verpakking, verzending en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Met onze producten willen wij de huid van zuurstof en voeding voorzien. Wij vinden het dan ook heel belangrijk ontbossing tegen te gaan. Daarom planten we een boom voor elk product dat bij ons gekocht wordt. Buy one, plant one! Om plastic vervuiling in de oceanen tegen te gaan gebruiken we geen plastic verpakkingen, die hebben we vervangen voor suikerriet en glas, en werken we samen met Cleanhub. Voor ieder verkocht product vissen zij 100 gram plastic uit de zee.

Maak kennis met Ian Lirenmann

“We pursue a path of constant emerging. Our core value is to be a positive force in this world.”

 

- Ian Lirenman Founder & C.E.O. of emerginC

emerginC in de salon

Ondek welke schoonheidssalons werken met de fenomenale spa-lijn van emerginC. Die wordt gebruikt in de meest gerommeerde spa’s in de wereld, zoals de Four Seasons, Trump International Miami Resort, Miraval Spa waar Oprah altijd naar toegaat.

Boek een Super-firm Facial, een Organic Waterlily Radiance facial, een ‘Get The Red Out Facial’ of een Anti-Aging Apple Stem Cell Facial voor opperste verwennerij en resultaat!