Advies voor de oudere huid

De oudere huid kun je herkennen aan rimpels, pigmentvlekken, droge plekjes, vaalheid en verslapping. Dit heeft uiteenlopende oorzaken, waarvan de meest voor de hand liggende natuurlijk is dat je ouder bent geworden, goed nieuws.

Dan het slechte nieuws, al vanaf je twintigste levensjaar wordt de UV-schade van de jaren ervoor zichtbaar. De 20 ben je inmiddels al een tijd ontgroeid en de UV schade toont zich nu door pigmentverstoringen. Daarnaast hebben de veranderde hormoonspiegels en verminderde collageen productie de elasticiteit van de huid waarschijnlijk wat beïnvloed.

Gelukkig kun je met de nieuwe technologische doorbraken die er zijn in de huidverzorging, steeds meer doen zonder dat daar chirurgische ingrepen aan te pas hoeven te komen. De hele productlijn van emerginC bevat de nieuwste technologieën en krachtige natuurlijke ingrediënten om de huidkwaliteit te verbeteren, zodat je uitstraling jeugdig blijft. Ongeacht je leeftijd. 

Bij dit huidtype is het niet gek om een huidverzorgingsritueel van 5 of 6 producten in te zetten. Als je de huid in deze fase geeft wat ze nodig heeft, wordt je daar zeker voor beloond. 

Op deze pagina brengen we al de producten bij je onder de aandacht die speciaal zijn ontwikkeld voor jouw huidtype. Bij een aantal stappen hebben we een keuzemogelijkheid uit 2 producten, zodat je een huidverzorgingsritueel kunt samenstellen dat bij je past!

Heb je een oudere huid en specifieke huidproblemen, zoals acne of juist een vochtarme huid? Neem dan contact met ons op. We geven je graag persoonlijk advies over de producten die het meest voor jouw huid kunnen betekenen.

De emerginC Pomegranate cleanser is een effectieve gel cleanser op basis van plantenextracten, die de huid niet uitdroogt. Bevat veel vitamine C en antioxidanten, van onder andere granaatappelextract. Zorgt voor een frissere en egalere teint. De kamille in de cleanser verzacht en zoethout egaliseert de huid.

De emerginC Kombucha cleanser is een zeepvrije gel cleanser. Kombucha heeft een snel en effectief effect op de collageenaanmaak. De cleanser bevat daarnaast het superingrediënt Whitonyl, dat pigmentatie reguleert en bestaande pigmentvlekken bestrijdt. Daarbij helpt het de huid in optimale conditie te brengen, verbetert het de teint, bestrijdt vrije radicalen en bevat anti-agers zoals druivenpitstamcellen. Niet voor niets verkozen tot de 'Best Cleanser' nadat hij gelanceerd was in Amerika.

De emerginC Spirulina Toner geeft de huid een enorme voedingsboost en helpt de vochtbalans op peil te brengen. De PH waarde van de huid wordt herstelt. De toner is heerlijk verfrissend, ook voor in het vliegtuig en op vakantie. Bevat druivenpitstamcellen die goed werken als anti-aging en het pigment bestrijdende algenextract Palmaria Palmata.

Het emerginC Swift Lift Peptide Firming Serum met revolutionaire anti-rimpelwerking op basis van een hoog percentage anti-aging peptiden. Heeft onmiddellijk effect door Instalift™, dat de huid verstevigt en een cumulatief effect heeft door de actieve peptiden. Het serum ruikt heerlijk. Gebruik AM en PM, of alleen in ochtend en combineer met het Vitamin C Serum 12% in de avond.

Het emerginC Vitamin C serum is een van de meest stabiele en geconcentreerde vitamine C serums op de markt. Bevat StayC-50. Bestrijdt vrije radicalen en is een belangrijke co-factor in de productie van collageen. Het serum verbetert de huidtoon en -textuur, gaat UV schade tegen en verbetert pigmentatie en acne problemen. Bij vlekjes en verslapping is dit serum ideaal. Begin met 12% ga dan door naar het Vitamin C Serum 20%.

Gebruik de emerginC Triple Threat Peel eens in de 1-2 weken als een diepte peel. De peel bevat uitgebalanceerde natuurlijke fruitzuren om de huid glad en stralend te krijgen. Met 12% krachtig, maar door de PH-waarde van 3-4, zacht genoeg om de huid niet te schaden. Serums en crèmes worden na de peel beter opgenomen.

Gebruik bij een hele gevoelige huid of een huid met couperose de Scientific Organics Poppy Seed Polish.

De emerginC Hyper-Vitalizer Cream is onze bestseller die zorgt voor een snelle reset van je huid. Vocht-en vet balans worden op peil gebracht door Squalane en hyaluronzuur, de cellen worden met Q10 geactiveerd, waardoor de huid weer stralend wordt. De vitamines E , F en H plus en het super antioxidant Alfa-liponzuur, verjongen de huid en versterken elkaars werking.

De emerginC Hydra Repair Capsules bevatten ceramiden die de ruimte tussen de cellen opvullen, voor een superlicht en glad effect. De avocado-olie wordt, ten opzichte van andere soorten oliën, erg goed door de huid opgenomen. Helpt de huid voeden, beschermen en herstellen. Gebruik voor droge plekjes, na peel of zonnebrand en als kuur.

De emerginC Eyelight Cream bevat alle cutting edge anti- agers die je in een oogverzorging kunt wensen en is organic! De actieve ingrediënten in de crème zijn: dermSRC™, Astaxanthine, Acquacell™. Werkt sterk verjongend, helpt wallen en donkere kringen voorkomen. Bevordert de afvoer van vocht en afvalstoffen en gaat rimpelvorming tegen.

De emerginC Revital-Eyes Mask zijn, zoals het tijdschrift Jan ze noemt, “wonderlapjes” voor de ogen. Een intensief masker om je oogopslag weer fris te maken. Kalmeert de huid, vermindert wallen en opgezwollen oogleden. Gebruik de oogmakers onder de ogen met de brede kant naar buiten. Laat minimaal 10 minuten op de huid zitten, maar langer kan ook, tot ze indrogen.

 

 

De emerginC Crease Ease Emulsion is ons parade paardje. Succesvol door de ongekend hoge concentraties anti-aging peptiden en Unisteron, dat de verslapping van de huid door verminderde oestrogeen productie tegengaat. Peptiden mogen niet ontbreken in de verzorging voor de oudere huid. Peptiden zijn een enorme doorbraak in skincare, dat ervoor gezorgd heeft dat je met crèmes echt wat kunt bereiken. Het resultaat van de emulsie is cumulatief, dus consequent gebruiken, AM en PM. Kan als crème of serum ingezet worden.

Zonbescherming is enorm belangrijk om de huid te beschermen tegen veroudering. De antioxidanten en Aloë vera in de emerginC  Sun SPF+30 helpen vrije radicalen neutraliseren en het vochtgehalte op peil houden. De getinte versie kleurt niet echt, maar egaliseert de huid prachtig. Ideaal voor een stralende egale huid op het strand!

Get your emerginC facial!

Zin in een uitgebreide gezichtsbehandeling? Bezoek een van de emerginC salons voor de fijne facials van emerginC. Voor de oudere huid hebben we meerdere behandelprotocollen. Vraag naar de Anti-Aging Apple Stem Cell Treatment, Swift Lift Peptide Firming Facial, Super-Firm Facial en de Signature Radiance Facial.

We werken met salons verspreid over heel Nederland. Vind een emerginC salon bij jou in de buurt!