Intensive Age Fighters
Stap 5
Cosmeceutical Skincare
emerginC presents 3 unique different lines, emerginC signature, Scientific Organics and Rawceuticals

Stap 5

Banner - Stap 5

De wereld van de huidverzorging heeft revolutionaire ontwikkelingen doorgemaakt het afgelopen decennium. Zoveel doorbraken -soms van heel andere gebieden dan huidverzorging- hebben een eind gemaakt aan de tijd dat je met een creme niet echt wat kon doen, behalve je huid onderhouden.

Sommige peptides bijvoorbeeld kunnen zenuwprikkels naar je spieren onderbreken waardoor je rimpels verzachten, anderen zorgen voor verhoogde collageen aanmaak terwijl andere ingrediënten de melanine productie kunnen normaliseren. Stam cell technologie heef het repareren van beschadigd DNA mogelijk gemaakt. EmerginC, zijnde een cosmeceutical (en dus een farmaceutische werking heeft), gebruikt zeer hoge concentraties van deze ingrediënten en combineert ze met de meest luxueuze, vitamine rijke basis die verkrijgbaar is; zoals hoogwaardige zijde proteïnen, karité boter, luteine en squalane.

Ga voor zichtbare huidverbetering en zie er jaren jonger uit zonder die strakke, veel te rode look die we helaas zo vaak zien... Ontdek dat echte schoonheid ligt in het hebben van een blije, gezonde huid die alle hulp krijgt die ze nodig heeft en niet steeds aangevallen wordt! EmerginC helpt je daarbij.


Voor alle emerginC producten die je koopt, plant emerginC een boom

✔ Natuurlijke ingrediënten ✔ Geen kleurstoffen ✔ Geen parfums ✔ Niet op dieren getest
✔ Geen parabenen ✔ Geen SLS ✔ Geen SLES  ✔ Geen PEGs
Gratis levering bij alle bestellingen boven €40,- in NL

Toont alle 7 resultaten

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt