DRIE COMPLETE LIJNEN

5 stappen plan

Fast track to great skin

REINIGEN EN VOORBEREIDEN

Goed reinigen is de basis van je huidverzorgingsritueel, niet alleen haalt het overtollig vet en vuil weg, maar de hydraterende bestanddelen in alle emerginC cleansers zorgen er ook voor dat je huid de actieve bestanddelen van je serum en crème beter op kan nemen. Sommige cleansers en toners exfoliëren ook en zorgen dat je poriën niet verstoppen. De emerginC toners verwijderen de laatste restjes vuil, hydrateren en kalmeren na het reinigen.

VOORKOMEN EN CORRIGEREN

Een basiselement van je emerginC ritueel is een goed serum. EmerginC serums zijn ontworpen om je huid in balans te brengen en gezond te maken, zodat de actieve ingrediënten in onze serums hun werk optimaal kunnen doen. Een gezonde huid reageert namelijk sneller en beter op de ingrediënten. Naast het feit dat veel problemen ontstaan door een aangetaste beschermlaag van de huid en een disbalans in het vocht-en vetgehalte. Wat je zorg ook is, rimpeltjes, pigmentatie, roodheid, een ruwe of vale huid, wij hebben het perfecte serum voor je.

EXFOLIEREN EN PEELEN

Als je onder een microscoop naar je huid zou kijken dan zou je zien dat huidcellen aan het eind van hun levenscyclus er een beetje uit gaan zien als een cornflake. Dit maakt je huid dof en vaal, en daarbij vormt het een barrière voor de geweldige, actieve ingrediënten in je emerginC producten. Wij geloven in de kracht van het exfoliëren en peelen van de huid met natuurlijke doch effectieve ingrediënten.

VOEDEN EN VERZORGEN

Onze huid heeft dagelijks heel wat te verduren, we gaan van de wind en kou naar warme ruimten, we smeren er make-up op en boenen het er weer af en raken ons gezicht de hele dag aan. Toch vertrouwen we erop dat ze ons beschermt, gifstoffen afvoert, onze temperatuur regelt, terwijl ze er jong en stralend uit blijft zien. Bij emerginC hebben we crèmes ontwikkeld die zorgen dat je huid haar functies weer optimaal kan verrichten en de balans helpt herstellen op een zachte en liefdevolle manier.

INTENSIVE AGEFIGHTERS

Tijdens het verouderingsproces spelen er allerlei processen. Zo neemt de collageenproductie af en dit heeft direct invloed op de stevigheid van de huid. Ook neemt de aanmaak van huidlipiden door de talgklieren af,  waardoor de huid sneller droog is. De huid wordt minder elastisch door het verlies van elastinevezels. Bij emerginC werken we met actieve peptiden om huidveroudering tegen te gaan en rimpels te verminderen.
natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt