DRIE COMPLETE LIJNEN
Defined in Nature, Refined by Science
green organics

Defined in Nature, refined by Science
emerginC heeft drie lijnen, de emerginC Signature lijn, de Scientific Organics lijn en de Rawceuticals lijn. Met de tweede voldoet emerginC aan de groeiende vraag naar een echt werkzaam groen product. emerginC is een van de weinige organic merken op de markt die het certificaat cosmeceutical mag dragen en dus een farmaceutische werking heeft.

emerginC gebruikt geen enkel ingrediënt dat schadelijk kan zijn voor mens of de natuur. De producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt.

emerginC

CLEAN COSMECEUTICAL

Het kenmerkende assortiment van emerginC bevat een drie lijnen met een breed scala aan actieve, geavanceerde producten en salon en spa-behandelingen voor alle huidtypen en huidproblemen, van acne tot anti-aging. emerginC is vooruitstrevend en  voortdurend op zoek naar nieuwe techieken en manieren om duurzaam te produceren met de focus op het creëren van mooie producten, producten die de zichtbare resultaten opleveren die jij en jouw klanten verdienen.

Alle emerginC-producten zijn vrij van parabenen, vrij van synthetische kleur- en geurstoffen en we proberen waar mogelijk op natuurlijke en verantwoorde wijze te produceren. Of het nu gaat om geavanceerde peptiden en stamcellen van planten, krachtige plantaardige ingrediënten, antioxidanten en natuurlijke fruitzuren, of een van de meest actieve, stabiele vitamine C-serums die er zijn, emerginC biedt oplossingen voor alle  huidverzorgingsbehoeften.

ORGANICS THAT WORK

emerginC Scientific Organics is een actieve, natuurlijk geformuleerde, parabenenvrije en synthetische geurvrije, resultaatgerichte gezichts- en lichaamslijn met minimaal 70% biologische ingrediënten in elk product. Actieve ingrediënten omvatten een grote verscheidenheid aan antioxidantrijke plantenextracten, geavanceerde peptiden, druivenstamcellen, natuurlijke fruitzuren, spirulina, kombucha, gojibes, witte en groene thee, voedselveilig zeewier, aloë, pijnboomschorsextract, astaxanthine , vitamines, gepatenteerde hydraterende en verhelderende complexen, en meer.

COLD PRESSED CHEMISTRY

emerginC Rawceuticals is een revolutionaire reeks geavanceerde huidverzorgingsproducten die een grote verscheidenheid aan pure, actieve, koudgeperste plantenextracten combineert met natuurlijk verkregen cosmeceutische ingrediënten voor ongeëvenaarde resultaten. Elk product wordt in kleine batches vervaardigd om de versheid en werkzaamheid te garanderen. De kleur en het aroma kunnen dus van batch tot batch variëren, afhankelijk van wanneer en waar de ingrediënten worden geplukt.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt