Crème voor dames met een vette huid - emerginC Earth Hydrating Phytelene Cream

De emerginC Earth Hydrating Phytelene Cream bevat de mineralen koper, mangaan, magnesium en ijzer, die klinisch bewezen essentieel zijn voor de aanmaak van collageen. Dat maakt de crème een goede anti-rimpel crème voor dames met een vette huid en oudere acne huid.

Ook bij eczeem en psoriasis kan de crème verlichting bieden doordat het Chroncyline® bevat, een ingrediënt dat helpt bij de opname van vitamine D uit zonlicht, een belangrijke factor in de behandeling van deze aandoeningen. Deze crème bevat daarnaast plantaardige oliën, ceramiden en antioxidanten die hydrateren en de schadelijke invloed van vrije radicalen beperken. De mineralen, antioxidanten en vitamines stimuleren de aanmaak van collageen en bevorderen de elasticiteit van de huid. Bestrijdt de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes, hydrateert en verbetert de huidteint en structuur.

emerginC Earth Hydrating Phytelene Cream

Deze crème voor dames met een vette huid bevat plantaardige oliën, ceramiden en antioxidanten die hydrateren en de schadelijke invloed van vrije radicalen beperken. De mineralen, antioxidanten en vitamines stimuleren de aanmaak van collageen en bevorderen de elasticiteit van de huid.

  • Geschikt voor een normale, droge en gecombineerde huid die voeding nodig heeft
  • Ideaal voor de oudere vette huid omdat de crème hydrateert en voedt, maar niet vet is
  • Chroncyline® breng verlichting bij eczeem en psoriasis
  • Bevordert de opname van vitamine D uit zonlicht
  • Bestrijdt de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes
  • Hydrateert en verbetert teint en structuur

De emerginC Earth Hydrating Phytelene Cream bevat Koper, IJzer, Mangaan, Magnesium, Aminozuren, ceramiden, Olijfolie (met gamma-linoleenzuur, GLA), Groene thee, Vitamine E, Vitamine D3, tarwekiemen, Citroen, Rosemarijn, Mirre, bernagiezaadolie, Pine Cone Extract, cholesterol, heermoes, Vitamine A (retinylpalmitaat) en Chronocylin®.