De beste gezichtsolie | Hydra-Repair Intensive Topical Infusion Capsules

De beste gezichtsolie voedt de huid, zonder haar vet te maken. De emerginC Hydra-Repair Intensive Topical Infusion Capsules zijn licht van textuur en maken de huid zacht en stralend.

De emerginC Hydra-Repair Intensive Topical Capsules voorzien de huid van de juiste mix aan vet- en vochtinbrengende stoffen. Met plantaardige oliën van onder andere avocado. De structuur van avocado-olie wordt in tegenstelling tot de meeste andere oliën heel snel opgenomen. De beste gezichtsolie herstelt de PH-waarde van de huid en werkt goed tegen ontstekingen. De gezichtsolie zorgt voor een betere elasticiteit van de huid en gaat veroudering en schade door UV tegen.

Deze gezichtsolie is geschikt voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de gevoelige huid, geïrriteerde huid en de huid die beschadigd is door de zon, slechte weersomstandigheden of cosmetische behandelingen.

De beste gezichtsolie van emerginC

Alle emerginC producten zijn gemaakt om het beste te halen uit de natuur, de wetenschap en jezelf! Door de uitgekiende samenstelling van alle emerginC producten en de slimme combinatie van revolutionaire technologie en effectieve botanische extracten ben je in no time op weg naar een gave, gezonde en stralende huid!

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Ideaal bij een droge of beschadigde huid
  • Rijke structuur, zonder vet aan te voelen
  • Wordt snel opgenomen door de huid
  • Herstelt de PH-waarde van de huid
  • Herstelt een zonverbrande huid

De producten van emerginC zijn onderverdeeld in drie lijnen, de Signature lijn, de Scientific Organics lijn en de Rawceuticals lijn. Met de tweede voldoet emerginC aan de groeiende vraag naar een echt werkzaam groen product. emerginC is een van de weinige biologische merken op de markt die het certificaat cosmeceutical mag dragen en dus een farmaceutische werking heeft.

emerginC gebruikt geen enkel ingrediënt dat schadelijk kan zijn voor mens of de natuur. Onze producten bevatten geen parabenen, kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt. Voor ieder verkocht product, planten wij een boom. Buy one, plant one! Bij emerginC vinden we het belangrijk onze ecologische voetprint zo klein mogelijk te houden.