Detox voor je huid

Wil je een mooie en stralende huid? De lente is hét perfecte moment voor een grote schoonmaak. De lente brengt nieuwe energie, maar om ruimte te maken voor nieuwe dingen, moeten we eerst van balast af. Hoog tijd voor een grote schoonmaak, de bezem door je huis en een detox voor je huid!

Met het emerginC Scientific Organics Phytocell Detox Mask help je de huid bij het opruimen van onzuiverheden, belastende gifstoffen en het herstellen van schade door (lucht)vervuiling, terwijl ze tegelijkertijd re-mineraliseert en mooi zacht wordt. Op basis van Franse zeeklei, kombucha, zee-aster en groene thee. Met high-tech ingrediënten Whitonyl tegen pigmentatie en vlekjes, druivenstamcellen voor cellulair herstel en huidverjonging. 

"This should be a weekly ritual for every one living in a city. Leaves the skin soft, smooth and radiant, with all the impurities and toxins that make your face sallow, gone!"

Groen moet je doen: het geweldige Detox Mask op basis van o.a. zeewier, algenxtract, spirulina, zeeaster, fyto-stamcellen, uit druiven en Franse groene klei is de beste minikuur voor je huid. Je huid wordt ontgift en broodnodige voedingsstoffen weer aangevuld. Deze fijne kleisoort uit Frankrijk wordt op ongeveer 60 meter diepte gewonnen en in brokken door zon en wind gedroogd. 

Klei maakt blij: tijdens het drogingsproces wordt de waarde van de klei verhoogd omdat er zich meer mineralen in vormen; in totaal zijn er wel 31 verschillende heilzame mineralen in terug te vinden. 

Kiezelzuur (silica) is de belangrijkste, maar daarnaast bevat het masker magnesium, zwavel, aluminium, natrium, fosfor, mangaan, calcium, ijzer, kalium, zink, zuurstof en water. De mineralen zijn allen organisch, waardoor het lichaam ze makkelijk kan opnemen.

Grote schoonmaak: het Phytocell Detox Mask onttrekt onzuiverheden en de effecten van luchtvervuiling aan de huid, de maritieme extracten zorgen voor voeding en de druivenstamcellen zijn revolutionaire schadeherstellers. De huid wordt opgelicht door het cosmeceutische ingrediënt Withonyl dat pigmentatie stoornissen tegengaat; het verzacht en verbetert teint en textuur. 

Aangezien de huid bij een detox kuur een belangrijke rol speelt en elke hulp kan gebruiken, is dit masker van grote waarde bij alle detox programma’s. Ook zijn er lichaamsbehandelingen mogelijk bij de verschillende emerginC spa’s voor degenen die niet van half werk houden. 

Gebruik: 1 a 2 keer in de week 10-15 minuten oplaten, dan verwijderen met warm water. Het masker wordt niet hard, door de zeeaster olie die de barrière van de huid heel mooi hersteld en de amandel olie die vooral verzacht.

Allergy-free: de samenstelling van het Detox Mask is vrij van soja, noten en gluten en vegan.