emerginC’s Aftersun: Active Hydrating Complex

De zon in? Ondersteun je huid met het aftersun serum van emerginC: het Active Hydraiting Complex op basis van kamille, Aloë vera, vitamine B en plantaardig collageen en voorkom uitdroging en vroegtijdige veroudering van de huid.

Zonlicht hebben we nodig voor de aanmaak van vitamine D, dat onder andere zorgt voor een goede weerstand, sterke botten, tanden en spieren. Een beetje zonlicht doet  ook wonderen voor ons humeur. De aanmaak van endorfine en serotonine wordt gestimuleerd bij blootstelling aan de zon. Deze geluksstoffen zorgen ervoor dat we meer energie hebben en vrolijker zijn.

Aan de andere kant heeft zonlicht ook een minder fraaie uitwerking op ons lichaam, specifiek op de huid. Door de warmte van de zon verdampt het vocht in je huid sneller en UVA-straling kan collageen en elastine weefsels in de huid aantasten. Hierdoor krijg je sneller rimpels en verliest de huid aan stevigheid.

Het is dus enorm belangrijk om je huid in goede conditie te houden om huidproblemen te voorkomen. Het emerginC Active Hydraiting Complex is ideaal als aftersun, maar ook in andere situaties die veel vragen van je huid, zoals tijdens lange vluchten en in de kantoortuin met airconditioning.

 

De emerginC Active Hydrating is een lichtgewicht, olievrije aftersun gel-moisturizer die de huid helpt kalmeren en hydrateren. Uitstekend voor na het zonnen, tijdens een lange vlucht en na het scheren.

  • Geschikt voor alle huidtypen, vooral goed voor de vette en gevoelige huid
  • Verkoelt en kalmeert een zonverbrande huid
  • Gaat uitdroging van de huid tegen
  • Leg in de koelkast voor extra verkoelend effect!

De producten van emerginC zijn onderverdeeld in drie lijnen, de emerginC Signature lijn, de Scientific Organics lijn en de Rawceuticals lijn. emerginC is een van de weinige organic merken die het certificaat cosmeceutical mag dragen en dus een farmaceutische werking heeft.

We gebruiken geen ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor mens of de natuur. De producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt.

emerginC’s Aftersun het Active Hydrating Complex Actieve bevat actieve ingrediënten: appelextract, Aloë Vera, vitamine B-complex (Niacinamide), Natrium PCA, Matricaria-extract (Duitse kamille), plantaardig collageen, Azuleen, Glycine en Natriumlactaat.