Featured emerginC salon: Renessence Amsterdam

Renessence is dé plek in Amsterdam om te onthaasten, op te laden en weer in balans te komen. De focus ligt bij Renessence op je goed voelen, waardoor je er automatisch ook goed uit gaat zien. De lokatie is prachtig! Het is een mooie open ruimte die eindeloos aanvoelt, hoge plafonds en een ruime opzet waar je voor je mentale en fysieke welzijn kunt zorgen.

Volg een yoga les, neem een massage en de emerginC Rawceuticals® Orchid Stem Cell Renewal Facial. Ervaar diepe ontspanning in de Floating tank of onderga Oxygen Hydroxy therapie, wat helpt stress te verminderen en het lichaam helpt herstellen. Behoefte aan warmte? Renessence heeft privé-infraroodsauna's. Voor wie de kou durft te trotseren in het ijsbad of in de Cryo cabine, wacht een grootste beloning. Het verbetert namelijk niet alleen de hersenfunctie, maar je gaat er ook beter van slapen.

emerginC Rawceuticals® Orchid Stem Cell Renewal Facial

De Orchid Stem Cell Renewal facial is exclusief verkrijgbaar bij Renessence. De behandeling bestaat uit een massage van het bovenlichaam, terwijl de orchidee en stamcellen de huid verjongen en hydrateren, waardoor deze zacht en soepel wordt. De behandeling begint met een kenmerkend aroma ritueel om de geest te ontspannen. De huid wordt gevoed met mosextract, sterk gemineraliseerde gletsjertonics en orchideestamcellen om fijne lijntjes, schade door de zon, uitdroging, ongelijkmatige teint en textuur te helpen verminderen voor een gezonde, stralende glans. Geschikt voor alle huidtypes.