Hot Girl Beauty routine met Isabella Machinè

Volgens Isabella Machinè, auteur van het boek 'Sexual selfcare: Geniet van je vrouwelijke kracht', is de Hot Girl Era aangebroken. Ze onthult haar beautyritueel op Instagram en introduceert Cosmic Botox, een energetische facelift.

Isabella gebruikt al 6 jaar de producten van emerginC, voornamelijk uit de Rawceuticals lijn. Ze houdt van de zachte natuurlijke glow die het geeft, de effen mooie huid en de natuurlijke grondstoffen die ze bevatten. Ook staat ze achter de filosofie van emerginC, het maken van mooie werkzame producten die geen belasting vormen voor de huid én de aarde, waarbij het hele proces van sourcing tot shipping wordt meegenomen.

Zet je 'Hot Girl Energy' in om elke dag mooier en stralender te worden. Volg deze stappen van de Hot Girl Beauty routine van Isabella Machinè:

1. Skincare

Een goede skincare routine met natuurlijke producten is non-negotiable. Ik herhaal iedere ochtend en avond deze stappen: reiniging > toner > serum (of olie wanneer ik Gua Sha massage doe) > oogcrème > dag- en nachtcrème.

2. Affirmaties

Praat liefdevol tegen je spiegelbeeld tijdens je skincare routine met positieve affirmaties.

3. Lift

Lift je huid door altijd naar boven te smeren en te masseren.

4. Cosmic Botox

Gebruik je Hot Girl Energy om je gezicht en uitstraling te verbeteren van binnenuit.

De emerginC Rawceuticals® lijn is gemaakt door middel van Cold Pressed Chemistry, waarbij de ingrediënten zoals fruit, planten en zaden bij minder dan 39° C geperst worden. Op deze manier blijven de voedingswaarden, de enzymen en actieve werkstoffen behouden. Dit proces levert weliswaar minder op dan bij hogere temperaturen (geraffineerde oliën), maar het eindproduct is vele malen beter.

Voor de Rawceuticals® lijn is ‘koudgeperst’ de leidraad, maar daarnaast bevat de lijn uitsluitend biologische en fair trade ingrediënten. In deze lijn alleen de allerbeste en minst bewerkte ingrediënten. Next level organics, dus.