Huidverzorging zonder pfas

PFAS, ofwel per- en polyfluoralkylstoffen, zijn chemicaliën die in veel alledaagse producten voorkomen, waaronder sommige huidverzorgingsproducten. Hoewel PFAS in verband zijn gebracht met meerdere gezondheidsrisico's, zoals hormoonverstoringen en zelfs kanker, zijn er nog steeds veel producten die de chemicaliën bevatten.

Het gebruik van PFAS en andere chemische toevoegingen is totaal onnodig om effectieve huidverzorgingsproducten en cosmetica te produceren. Bij emerginC gebruiken we nooit PFAS, microplastics, synthetisch parfum, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen of andere toevoegingen die belastend zijn voor je huid en de wereld.

Huidverzorging zonder PFAS

Met de vele natuurlijke alternatieven die beschikbaar zijn, is het gemakkelijker dan ooit om een huidverzorgingsroutine te creëren die zowel veilig als effectief is.

De producten van emerginC zijn onderverdeeld in drie lijnen; Signature, Scientific Organics en Rawceuticals®.

  • Minimaal 70% biologische ingrediënten in elk item
  • Geschikt voor alle huidproblemen, van acne tot anti-aging
  • Vrij van parabenen, vrij van synthetische kleur- en geurstoffen
  • Voor ieder verkocht product, planten wij een boom
  • Wij verpakken in recycled karton en bedrukken met gifvrije inkt

Met emerginC doe je niet alleen jezelf een groot cadeau, maar ook de wereld. Wij zetten ons voortdurend in om onze carbon footprint te verkleinen. Onze hoogwaardige producten zijn zo ontwikkeld dat er een minimale belasting op het milieu is. De verpakkingen zijn vervaardigd van suikerriet en glas. Daarnaast planten wij voor ieder product dat jij bij ons koopt een boom. Buy one, plant one! 

Maaike & Silke over een stralende huid met emerginC

Je hebt geen chemische toevoegingen nodig om huidverzorging effectief te laten zijn. Maaike Dorsteen, bekend van Koffietijd en Furrow, neemt met Silke van der Laan van Indigo Cosmetics het stappenplan door voor een stralende huid. Succes gegarandeerd, zelfs na een lange nacht.