Huidverzorgingsadvies voor de gevoelige huid | emerginC

De gevoelige huid kan weinig hebben, wordt snel rood en reageert op voeding, zonlicht en producten. Deze huid kan zelfs van water al uitdrogen en vraagt dus om passende huidverzorging. Met zachte, fijne producten die de huid niet irriteren, maar voeden en weerbaarder maken.

Over het algemeen werken producten voor de gevoelige huid alleen kalmerend, verder doen ze vaak niet veel voor de huid. Het bijzondere van emerginC is dat er ook anti-aging ingrediënten zijn toegevoegd die de huid niet belasten!

Op deze adviespagina geven we passend advies voor een gevoelige huid.

Bovenstaande productsuggesties zijn een algemene richtlijn voor dit huidtype. Omdat iedere huid uniek is, geven we graag een persoonlijk advies. Heb je een gevoelige huid en daarnaast ook specifieke klachten, zoals roodheid of pigmentatie? Neem dan contact met ons op. We geven je graag persoonlijk advies.

Het reinigen van de huid is de eerste en belangrijkste stap in je verzorgingsritueel. Je bereidt de huid zo voor zodat ze alle werkzame stoffen van je gezichtverzorging kan opnemen. De emerginC Aromatic Cream Tea Cleanser is een zachte, romige gezichtsreiniging met groene, witte en rode thee extracten om vuil, make-up, dode huidcellen en overtollige olie van de huid te verwijderen zonder uit te drogen.

Voor de gevoelige huid zonder ontstekingen raden we de emerginC Peach toner aan. De emerginC Peach Toner helpt poriën verkleinen, de zuurgraad herstellen en teint en huidstructuur te verbeteren. Deze frisse, zachte tonic bevat natuurlijk perzik en vitamine C. De Peach Toner is zeer geschikt voor een droge, vochtarme huid en helpt de huid voorbereiden op de volgende stappen.

De emerginC D-red Daytime emulsion is de beste oplossing voor een gevoelige huid. Dit serum op basis van alfalfa extract, Aloë vera, vitamine E, F en H, calendula, Echinacea en kamille vermindert snel roodheid, irritatie en beschadigde haarvaatjes. Daarnaast helpt het een schilferige huid kalmeren en hydrateren.

De emerginC Scientific Organics Blue Poppy Seed Enzyme Polish is geschikt voor alle huidtypen, maar een must voor de gevoelige huid. Met de polish blijft de beschermlaag van de huid in tact in tegenstelling tot bij het gebruik van reguliere peel en scrub-producten. De emerginC Blue Poppy Enzyme polish geeft de huid een dauwachtige hydratatie boost dankzij het enzym uit de Chinese paddenstoel Mocur Miehei, dat samen met papaya en framboos enzymen je huid zacht en glad maakt.

De emerginC Hyper-Vitalizer Cream is een dag- en nachtcrème die je huidcellen van nieuwe energie voorziet en een geweldige anti-aging boost geeft. Liposomen helpen door middel van nanotechnologie de actieve ingrediënten -waaronder super-enzym Q10- goed in te brengen in de huid. Naast Q-10 levert de emerginC Hyper-Vitalizer Cream dag- en nachtcrème alfa-liponzuur, vitamine C, E en H en hyaluronzuur die met behulp van revolutionaire nanopeptiden diep in de cellen hun werk kunnen doen.

De emerginC Hydra-Repair Intensive Topical Capsules voorzien de huid van de juiste mix aan vet- en vochtinbrengende stoffen. De ceramiden in de capsules vullen de ruimte tussen de cellen op waardoor de huid zacht en glad wordt. De fijne structuur van de avocado olie wordt, in tegenstelling tot de meeste andere oliën, heel snel opgenomen. De capsules zijn geschikt voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de gevoelige huid, een geïrriteerde huid of de huid die beschadigd is.

Voor een droge huid met rimpels en lijntjes is de emerginC Crease Ease emulsion ideaal. Door de hoge concentraties van zeer actieve peptiden, wordt de elasticiteit van de huid verbeterd en verminderen expressierimpels. De Crease Ease emulsie is op basis van zijdeproteïne, die de huid zacht en sterk maakt en verjongende eigenschappen heeft. De Crease Ease emulsion is een natuurlijk, innovatief alternatief voor Botox.

De gevoelige huid moet meer dan een normale huid beschermd worden tegen de zon. Onze Sun SPF 30+ bevat antioxidanten, die de schade van vrije radicalen als gevolg van UV straling neutraliseren en Aloë vera, dat de huid kalmeert. Gebruik de zonnebrand als laatste stap in je huidverzorging in de ochtend en breng gedurende de dag naar behoefte aan. Ook verkrijgbaar als emerginC Sun SPF +30 tinted, met een tint die zich voegt naar de eigen huidskleur en een mooi egaliserend effect geeft.