Natuurlijke zonbescherming | emerginC SPF+30 Sun Tinted

Wil je mooi en beschermd de zon in? De emerginC Sun SPF 30+ Tinted is een natuurlijke zonnebrand met SPF 30 met minerale filters en teint voor een egale huid.

Met de Sun Tinted ben je beschermd tegen de schadelijke invloeden van UVA en UVB straling, de grootste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering.

De Sun Tinted biedt verzorging door de toevoeging van vitaminen, antioxidanten en botanische extracten. Helpt de huid in goede conditie te houden tijdens en na blootstelling aan de zon. De ideale vervanging van foundation in de zomer, geeft een mooie dekking zonder het gevoel make-up te dragen.

Mooi in de zon met emerginC Sun Tinted SPF+30

De emerginC Sun Tinted is geschikt voor alle huidtypen. De natuurlijke minerale filters bieden bescherming tegen UVA en UVB. Helpt de huid in goede conditie te houden tijdens en na blootstelling aan de zon. Ideaal om in de zomer te dragen in plaats van foundation.

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Biedt bescherming tegen UVA en UVB straling
  • Voorkomt pigmentvlekken
  • Geeft mooie egale teint
  • Laat geen witte waas achter

emerginC heeft drie lijnen, de emerginC Signature, Scientific Organics en Rawceuticals® lijn. Bij emerginC gebruiken we geen enkel ingrediënt dat schadelijk kan zijn voor mens of de natuur. Onze producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt.

Maaike & Silke over zonbescherming in de winter

Maaike Dorsteen is bekend van Koffietijd en haar blog Furrow. Met Silke bespreekt de zin en onzin van zonbescherming in de winter. Volgens huidexpert Silke van der Laan is het voor de aanmaak van vitamine D zelfs goed om in de winter geen SPF te gebruiken.