Red Berry Dual Mask & Gommage

Dit is een speciaal product met een dubbele werking! De emerginC Rawceuticals RED BERRY DUAL MASK & GOMMAGE™ kan gebruikt worden als masker én als scrub.

De Rawceuticals® RED BERRY DUAL MASK & GOMMAGE zit vol met de mooiste rauwe ingrediënten die niks aan hun natuurlijke kracht verloren hebben, zoals frambozenzaad, avocado, rode esdoorn, fijn vulkaansteen, kaoline en het mineraalrijke Boreal Forest Bark Concentrate™.

De emerginC RAW Red Berry Dual Mask & Gommage is geschikt voor de meeste huidtypen, behalve de hele gevoelige of beschadigde huid met open wondjes. Daarentegen is het wel heel goed voor bijvoorbeeld de oudere onzuiver huid. Vooral geschikt voor een gecombineerde huid, een schilferende huid en een droge huid.

Gebruik het als masker, laat een dun laagje iets indrogen en dan met circulaire bewegingen 'af-gommen'. Bij een onzuivere en schilferende huid gebruik je het als milde scrub, er komt dan een zachte, zuivere en heldere huid tevoorschijn.

De emerginC Rawceuticals® RED BERRY DUAL MASK & GOMMAGE™ is een bijzonder product met framboos, avocado, esdoorn, vulkaansteen en Boreal Forest Bark ConcentrateTM kan zowel gebruikt worden als een voedend, hydraterend en mineraliserend masker als een exfoliërende zuiverende en verhelderende scrub.

  • Bevat alleen pure rauwe ingrediënten
  • Dubbele werking: gebruik als masker of als scrub
  • Fijne geur
  • Voor de gevoelige, gecombineerde, schilferende, droge en oudere onzuivere huid

Door verhitting kan de werking van ingrediënten verloren gaan en daarmee vaak ook de belofte van het product. Alle producten uit de emerginC Rawceuticals® lijn bevatten rauwe ingrediënten die cold-pressed zijn. De werkzaamheid van de ingrediënten is daardoor optimaal.

De minimale bewerking van de ingrediënten gaat niet ten koste van de houdbaarheid van de producten. In de Rawceuticals-producten zit Kakadupruim verwerkt. Deze (eetbare) pruimensoort uit Australië wordt door de Aboriginals als superfood gezien. Hij bevat antimicrobiële eigenschappen, waardoor hij perfect kan worden gebruikt om chemische conserveringsmiddelen te vervangen.