Summer Body Prep-protocol | emerginC

Zomerlijven worden gemaakt in de winter, volgens de inspirerende quotes van sportscholen en plastisch chirurgen. Wij beheersen de kunst van in het moment leven en zijn in de winter met heel andere dingen bezig. Met de winter bijvoorbeeld. 

Nu de zomer zich wel echt aandient, een dag eerder dit jaar op 20 in plaats van 21 juni, gaat ons Summer Body Prep-protocol van start. Doe je mee? Snel resultaat met het eenvoudige emerginC Summer Body Prep-protocol!

Stap 1 

Verwijder het doffe winter laagje van je lichaam met de emerginC Ginger Lime Sugar Scrub. De Scientific Organics Ginger Lime Sugar Scrub is een luxe scrub op basis van rijke oliën en suiker granules die oplossen in warm water voor een zijdezachte huid. Bevat o.a. karitéboter gemengd met rijke oliën, zoals pompoenzaadolie, saffloerolie, zoete amandelolie en abrikozenpitolie. Het beste product als je een andere huid wilt; je huid voelt erna zijdezacht en gehydrateerd.

Stap 2 

De emerginC Scientific Organics Grape Stem Cell White Tea + Seaweed Body Butter is een rijke, snel intrekkende bodycrème die de huid gladder en zachter maakt. Palmaria palmata bestrijdt pigmentvlekjes, de druivenstamcellen zorgen voor herstel op celniveau, zeewier voedt de huid, kombucha bevordert de aanmaak van collageen en jojoba olie maakt de huid zacht.

Stap 3

De luxueuze emerginC Rawceuticals® RAW BODY OIL™ bevat naast hennep, pompoenpit, marula, jojoba, druivenpitolie en olijfolie ook CBD. Dit betekent dat deze olie alle vitaminen en omega vetzuren bevat die je nodig hebt om je huid zacht en gezond te maken en alle tekenen van droogte echt weg te nemen. Dé olie voor een prachtige gezonde gloed.

Stap 4

Koop een nieuwe zomeroutfit. Meer dan de Summer ’76 velvet bikini van Lovely Lane heb je niet nodig! Wel op tijd bestellen, ze worden op bestelling gemaakt.

Stap 5

Geniet! ☀️