Natuurlijk anti rimpel serum | emerginC

Rimpels verminderen op een natuurlijke manier.

 

Het ontstaan van rimpels kun je tegengaan met botulinetoxine injecties, maar voor wie een natuurlijke leefstijl nastreeft, hebben we bij emerginC een natuurlijk anti rimpel serum. Hét alternatief voor botulinetoxine; de Crease Ease emulsion en de Crease Ease gel.

Minder rimpels met Crease Ease

De emerginC Crease Ease producten bevatten zeer actieve peptiden die in hoge concentraties de elasticiteit van de huid verbeteren. Daarmee worden (expressie)rimpels op het voorhoofd, rond ogen en de lippen vermindert. De Crease Ease producten bevatten een unieke mix van 15% argireline, Matrixyl 3000™, myoxinol, ameliox en unisteron Y-50™, allen klinisch bestudeerde en natuurlijke peptiden. Daarnaast zijn er aan de producten anti-aging ingrediënten, anti-oxidanten en kruidenextracten toegevoegd, welke de aanmaak van collageen- en elastine stimuleren. Een natuurlijk anti rimpel serum!

Over rimpels

Een rimpel is een vouw of plooi in de huid. Bij statische rimpels is er sprake van een breuk veroorzaakt door het verzakken van de huidstructuur, door de verminderde aanwezigheid van collageen en elastine. Rimpels ontstaan door het hormonale verouderingsproces, bij vrouwen vooral na de menopauze. Het natuurlijke verouderingsproces en externe factoren als roken en stress en veroudering als gevolg van blootstelling aan zonlicht. UV-straling is een van de belangrijkste oorzaken voor het vroegtijdig verouderen van de huid.

Over natuurlijke huidverzorging

Bij emerginC voeren we drie lijnen, de emerginC Signature lijn, de Scientific Organics lijn en de Rawceuticals lijn. emerginC is een van de weinige biologische merken die het certificaat cosmeceutical mag dragen. Een cosmeceutical heeft een farmaceutische werking door de actieve ingrediënten, in tegenstelling tot een cosmetica product dat vaak alleen een verzorgende functie heeft. Bij emerginC gebruiken we geen enkel ingrediënt dat schadelijk kan zijn voor mens of de natuur. De producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt.

Crease Ease Emulsion 50 ml

De emerginC Crease Ease emulsie bevat zeer actieve peptiden die in hoge concentraties de elasticiteit van de huid verbeteren. Daarmee wordt de diepte van (expressie)rimpels op voorhoofd, rond ogen en lippen actief verkleind. De Crease Ease emulsie is op basis van zijde die de huid zacht en sterk maakt en ook verjongende eigenschappen heeft. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden de emerginC Crease Ease emulsion gedurende 30 dagen 2x daags aan te brengen op een schone huid van gezicht en hals. Kan worden gebruikt in combinatie met de emerginC Crease Ease gel voor extra intensieve werking. Geschikt voor alle huidtypen.

Crease Ease Gel 30 ml

De emerginC Crease Ease Gel is het natuurlijke alternatief voor Botox. De gel bevat actieve peptiden die expressierimpels op het voorhoofd, rond de ogen en lippen vermindert en voorkomt. Daarnaast zijn er verjongende ingrediënten, antioxidanten en kruidenextracten toegevoegd, die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Gebruik als kuur 30 dagen lang in de ochtend en avond (in combinatie met emerginC Crease Ease Emulsion) en vervolgens een paar keer per week of naar behoefte.

Over Crease Ease Bij Furrow

Maaike Dorsteen van Furrow in gesprek met Silke over de Crease Ease producten van emerginC.

Twijfel je over welke producten het beste bij jouw huid passen? We geven je graag persoonlijk advies. Neem contact met ons op. 

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt