clean cosmeceuticals

Black friday, grey weekend pamperzone!

Deze lange koude dagen vragen erom: jezelf pamperen. Dus Introduceren wij de Pamperzone.  Helemaal geweldig is het namelijk als je dat verwennen kan combineren met een cosmeceutical edge. Dat betekent een farmaceutische effectiviteit in je product. De lichaamsverzorging van Scientific Organics en emerginC heeft dat. Want we vergeten vaak dat onze lichaamshuid vaak meer verraadt dan ons gezicht, waar natuurlijk meestal een stralende lach op zit!

Druivenpitstamcellen, hennep olie, melkzuur, kombucha, groene thee extracten, Nocturshape en Actigym (in de firming gel) zijn hele actieve ingredienten die de huid snel zachter, gladder en effener maken. De basis zijn kostbare oliën en botanische extracten die de huid voeden en verzorgen. Je zult een groot verschil in huidbeeld merken dan met alleen maar verzorgen.

Dit schreef Jolanda van Beautyjournaal bijvoorbeeld over onze scientific organics bodybutter toen deze gelanceerd werd:

'Het product

De crème verdeelt goed op mijn huid. Het ruikt naar citrus, grapefruit en citroen en voelt heerlijk fris om m’n huid mee in te smeren. Ineens ervaar ik een paniekgevoel want dit mag echt nooit uit het assortiment verdwijnen! Ik ga nu een voorraad aanleggen. Het kan me niet schelen wat de prijs is. 

Wat me opvalt: Ik mis Aqua als eerste ingrediënt; al mijn producten beginnen met Aqua. De INCI begint met Aloe Barbadensis leaf extract, verder zie ik Shea butter, de witte thee soorten, vitamine C, A en E. Kortom, alles wat aan de voorkant wordt beloofd, kan ik op de achterkant eenvoudig terugvinden. 

Het gebruik

Al smerend merkte ik na een paar weken dat mijn bovenbenen gladder voelden, mijn huid ook mooier is. Ik barst over mijn hele lichaam van de pigmentvlekken en op mijn benen lijken ze werkelijk te vervagen. Poriën verfijnen en ik zie ook veel minder rode vlekken, bultjes e.d. Mijn huid wordt zelfs sterker. Zelfs na het ontharen ervaar ik minder roodheid. 

Claimtoetsing:Een geweldige bodybutter, de beste die ik tot nu toe heb gebruikt. Meestal geven groene producten een roodhuidige ervaring maar deze bodybutter maakt het meer dan goed.'

Probeer ook de citrus body wash of de ginger lime scrub; en als mum to be: the coconut argan body oil. De beste lichaamsverzorging voor je groeiende babybump.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt