clean cosmeceuticals

Cellulite creme van emerginC

Putjes, deukjes, een sinaasappelhuid. Wie heeft het niet? Onderzoek toont aan dat 80% van de vrouwen wereldwijd - en zelfs hier en daar een man – cellulite heeft. In de westerse wereld groeit daarbij het aantal mensen met overgewicht gestaag, maar wordt er tegelijkertijd steeds meer nadruk gelegd op er perfect uitzien. Wil je aan de hedendaagse schoonheidsnormen voldoen, dan is dat bijna een voltijd baan. Niet iets wat je er ‘eventjes’ bij doet. Gelukkig is er uitkomst en wel een hele spectaculaire. Het Scientific Organics Body Firming Serum, de cellulite creme van emerginC!

Wat is cellulite precies?

Cellulite is een bindweefselaandoening, waarbij overtollige adipocytes (vet-)cellen worden opgeslagen in de onderste huidlaag.
 Als het bindweefsel van de huid verzwakt is, dan verergert cellulite en wordt het tegelijkertijd meer zichtbaar, omdat vet dan als het ware door het lossere bindweefsel ‘puilt’. Er bestaan helaas veel onwaarheden over cellulite, die een juiste aanpak van het probleem in de weg staan. Niet te verwarren met cellulitis trouwens, dat is een bacteriële infectie van de huid.

Wetenschappelijke doorbraak in het behandelen van cellulite

Gelukkig is er goed nieuws! De wetenschap heeft twee proteïnen geïsoleerd die de sleutel zijn naar de oplossing. Anipodectine is een proteïne die het vetverbrandend vermogen van je lichaam verhoogt en zorgt voor snellere muscle-toning en spieropbouw. Waarom sommigen na een paar keer sporten hun bikinilijf al hebben, terwijl anderen na een half jaar amper resultaat zien, heeft onder andere te maken met de hoeveelheid van deze proteïne in je lichaam.
 Muscle-toning is een belangrijk wapen in de strijd tegen cellulite. En daarom wil je het gehalte van Anipodectine verhogen, zoveel je kunt. Aan de andere kant wil je natuurlijk ook reguliere vetopslag voorkomen. Ook op dat vlak hebben wetenschappers een relatie met het proteïne Nocturnine ontdekt. Nocturnine is een proteïne die vetcelgroei en vetcelafzetting stimuleert. De stof werkt samen met je biologische klok; ’s nachts wordt er meer van deze proteïne afgezet dan overdag. Van deze proteïne wil je juist zo min mogelijk in je lichaam hebben.

emerginC Scientific Organics Body Firming Serum reguleert proteïnen

emerginC Scientific Organics heeft de Body Firming Gel met twee revolutionaire organische ingrediënten die bovengenoemde twee proteïnen zodanig reguleren, dat cellulite wordt tegen gegaan met de cellulite creme.

Actigym TM is een ingrediënt dat gewonnen wordt uit plankton uit Bermuda. Het zorgt ervoor dat het percentage Anipodectine in je lichaam met wel 68% kan toenemen. En dus zorgt het voor een meer toned en strakker silhouet.

Nocturshape Blue TM is een biotechnologisch actief ingrediënt gewonnen uit het fermentatieproces van een planktonisch micro-organisme uit de Fuente de Piedra Lagune in Malaga.
 Het werkt het beste nachts, wanneer jij slaapt. Niet alleen 
verlaagt het het gehalte van Nocturnine met 22,5%,
het bevordert ook de vetafbraak met 34,5%
en vermindert de vetopslag met 37,4%.
Daarbij verhoogt het de collageen productie type I met 38,1% Tot slot
vermindert het de zichtbaarheid van cellulite met 39,4%,
verbetert de gladheid van de huid met 11,1% en de stevigheid van de huid met 23% na 30 dagen!

Niet alleen de focus op cellulite… Voordat je nu denkt dat dit serum alleen de focus legt op het bestrijden van putjes en rolletjes, is het goed om te benoemen welke huidverzorgende en organische ingrediënten het serum nog meer bevat:

Coffee Arabica zaadolie: Afkomstig van de koffieplant. Deze olie helpt bij het herstellen van de huid, bevordert de collageen- en elastine-aanmaak en zorgt dus voor een gladdere huid. Fair Trade Aloë Vera: Certified organic aloë verzacht, hydrateert en kalmeert, en bevordert celgroei. Arnica extract: Herstelt de huid, bevordert de bloedsomloop, maakt de huid soepel. Pepermunt extract: Kalmeert en verzorgt pijnlijke spieren, bevordert de microcirculatie. Kombucha extract: Rijk aan probiotica, organische zuren en vitaminen. Dit natuurlijke ingrediënt heeft een geweldig effect op de huid: de collageen aanmaak wordt bevorderd, het werkt versterkend en de huid ziet er veel frisser, gladder en stralend uit.

Grape Stem Cell Extract: Druivenstamcellen beschermen en bevorderen de activiteit van epidermale stamcellen, die de huid regenereren. Druivenstamcellen helpen ook tegen photo-aging en beschermen de stamcellen van je huid tegen UV stress. Alle Scientific Organics producten bevatten dit ingrediënt. Frambozen extract: Frambozen worden ook wel een superfood genoemd, omdat ze een rijke bron zijn van vitaminen en mineralen, zoals vitamine A, B6, C, en K, ijzer en magnesium. Allemaal waardevolle bouwstenen voor een gezonde huid.

Geen ‘quick fix’

Overigens is het Organic Body Firming Serum absoluut geen ‘quick fix’ voor cellulite, zelfs al bevat het product fantastische en wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten. Daar willen we realistisch in zijn. Bij dagelijks gebruik van dit serum, mag je na een geruime maand de eerste zichtbare resultaten verwachten. Begin dus op tijd met het gebruik van de cellulite creme, zeker nu de zomer er langzaam weer aan komt.

Gebruik: Breng het serum met de rollerbal applicator aan op de huid, terwijl je het goed in masseert om de doorbloeding en opname van het product te stimuleren. De glazen rollerballen voelen heerlijk verkoelend aan op de huid, net als de naar frisse munt en aloe geurende lichtgewicht textuur, die razendsnel intrekt. Tip: Voor extra verfrissing bewaar je het serum in de koelkast.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt