clean cosmeceuticals

Detox Master met blije klanten

Margaret Richters werkt in haar salon met de producten van emerginC en vind het geweldig om te zien dat al na één behandeling de huid zichtbaar verbetert en de klant blij naar buiten loopt. Daarbij is Margaret een ware detox specialist, hier vertelt ze je er meer over:

"Detox is het zuiveren en het ontdoen van ongewenst of voor het lichaam vreemde stoffen. Hieronder wordt zowel  het uitwendig reinigen zoals wassen, douchen en baden verstaan als het inwendig reinigen. Dit is het opruimen van afvalstoffen of te wel ontgiften. Het reinigen van het lichaam leidt tot ontgifting van het lichaam en verbetering van de gezondheid.

Doel: therapie inzicht van omstandigheden en het doel van een detoxkuur, zoals helpen op verantwoorde wijze zich van afvalstoffen te ontdoen. Ten behoeve van het verbeteren van de gezondheid van huid en lichaam. Dit gebeurt met een uitgebreid intake behandelingsplan.

Veel praktische informatie, in de vorm van begeleiden van voedingsadviezen en hulpmiddelen om zelf thuis te detoxen. 

Iets over mij, ik ben verbonden met de Ortho Health Foundation. En studeer voor Orthomoleculaire epigenitisch therapeut. Detox is een onderdeel van deze studie, die ik pas afgerond heb."

Maak een afspraak bij Margaret >>

Koop ons Organic Detox Mask >>

 

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt