clean cosmeceuticals

Druivenstamcellen en Franse klei in Phytocell Detox Mask

Druivenstamcel technologie meets Franse klei in emerginC Phytocell Detox Mask

Het voorjaar is hét moment om je vrij te maken van balast om ruimte te maken voor nieuwe energie. Dat betekent de bezem door je huis, maar ook voor je huid is een detox een goed idee! 

Met het emerginC Scientific Organics Phytocell Detox Mask help je de huid bij het opruimen van onzuiverheden, belastende gifstoffen en het herstellen van schade door (lucht)vervuiling, terwijl ze tegelijkertijd re-mineraliseert en mooi zacht wordt. Op basis van Franse zeeklei, kombucha, zee-aster en groene thee. Met high-tech ingrediënten  Whitonyl tegen pigmentatie en vlekjes, druivenstamcellen voor cellulair herstel en huidverjonging. 

De high-end natuurlijke huidverzorgingslijn Scientific Organics van emerginC bestaat enkel uit producten op 100% natuurlijke basis - waarvan 70% van de ingrediënten van biologische herkomst zijn. De producten bevatten geavanceerde ingrediënten die je normaal niet vindt in een groen merk, zoals peptiden en stamcellen.

“This should be a weekly ritual for every one living in a city; leaves the skin soft, smooth and radiant, with all the impurities and toxins that make your face sallow, gone!”.

groen moet je doen: Dit geweldige detox masker op basis van o.a. zeewier, algenxtract, spirulina, zeeaster, fyto-stamcellen, uit druiven en Franse groene klei is de beste minikuur voor je huid. Je huid wordt ontgift en broodnodige voedingsstoffen weer aangevuld. Deze fijne kleisoort uit Frankrijk wordt op ongeveer 60 meter diepte gewonnen en in brokken door zon en wind gedroogd. 

klei maakt blij: Tijdens dit drogingsproces wordt de waarde van de klei verhoogd omdat er zich meer mineralen in vormen; in totaal zijn er wel 31 verschillende heilzame mineralen in terug te vinden. 

Kiezelzuur (silica) is de belangrijkste, maar daarnaast bevat het masker magnesium, zwavel, aluminium, natrium, fosfor, mangaan, calcium, ijzer, kalium, zink, zuurstof en water. De mineralen zijn allen organisch, waardoor het lichaam ze makkelijk kan opnemen.

grote schoonmaak: Het Phytocell Detox masker onttrekt onzuiverheden en de effecten van luchtvervuiling aan de huid, de maritieme extracten zorgen voor voeding en de druivenstamcellen zijn revolutionaire schadeherstellers. De huid wordt ook opgelicht door het cosmeceutische ingredient Withonyl tm dat pigmentatie stoornissen tegengaat; het verzacht en verbetert teint en textuur. 

Aangezien de huid bij een detox kuur een belangrijke rol speelt en elke hulp kan gebruiken, is dit masker van grote waarde bij alle detox programma’s. ook zijn er lichaamsbehandelingen mogelijk bij verschillende spa’s voor degenen die niet van half werk houden. 

Gebruik: 1 a 2 keer in de week 10-15 minuten oplaten, dan verwijderen met warm water. Het masker wordt niet hard, door de zeeaster olie die de barrière van de huid heel mooi hersteld, en de amandel olie die vooral verzacht.

Allergy-free: de samenstelling is vrij van soja, noten en gluten en vegan.

Bekijk hier het emerginC Scientific Organics Phytocell Detox Mask. Schaf de hele maand april aan met 10% korting!

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt