clean cosmeceuticals

Earth Calling... Earth!

De aarde heeft ons veel goeds te bieden, je plant een zaadje en krijgt een boom en vervolgens geeft de boom je zuurstof. Hoe mooi is dat? Die zuurstof is essentieel voor al dat leeft, essentieel voor de aanmaak van collageen zijn de mineralen koper, mangaan, magnesium en ijzer. Geschonken door de aarde en wij hebben ze in onze emerginC Earth Hydrating Phytelene crème gestopt, voor jullie. Door haar collageenstimulerende werking wordt de Earth crème onze anti-rimpelcreme genoemd. De crème bevat daarnaast plantaardige, huideigen oliën, ceramiden en antioxidanten die hydrateren en de schadelijke invloed van vrije radicalen beperken.

Chronocyclin®

Niet alleen wij zelf leven onder de invloed van een biologisch ritme. Ook onze huid ontwaakt van nature pas bij het aanschouwen van zonlicht. Aangezien wij, helemaal in deze druilerige periode, onvoldoende zonlicht tot onze beschikking hebben voor de opname van vitamine D, sitmuleert de actieve chrono-peptide de voordelen van zonlicht.

Door het activeren van het bio ritme van de huid is die in staat te herstellen en ons te beschermen tegen rimpels en een vermoeide huid. Dit maakt de Earth crème ook uitermate geschikt om te gebruiken bij een jetlag.

Earth calling you...Shop de Earth Cream nu >>>

Meer producten die vanuit de natuur zijn ontstaan >>>

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt