clean cosmeceuticals

Een GOED begin met Nina Pierson

Hoezo een GOED begin van het nieuwe jaar? Nina Pierson is onze nieuwste ambassadeur.

Met gepaste trots mogen we Nina Pierson emerginC ambassadeur noemen sinds december 2016.

Nina is voor velen een voorbeeld, een powervrouw met ballen en gevoel. Veel gevoel welteverstaan. Dit heeft haar zakelijk gezien al heel wat goeds opgeleverd en boven alles is zij enkele maanden geleden voor het eerst moeder geworden van baby Ella. Moeder en ondernemer pur Sang.

Bekijk de instagram account van Nina >>>

Nina richtte het creatieve bureau PUP op, startte samen met haar man Jop de saladebarketen SLA waarvan er op het moment 8 vestigingen te vinden door heel Nederland én is sinds ruim een jaar hoofdredacteur van het online health magazine Bedrock.

Check haar online magazine Bedrock >>>

Een geweldig magazine dat goed past bij de filosofie van Indigo Cosmetics. De missie van multi-ondernemer Nina Pierson is om mensen bewust te maken van de gezonde keuzes die ze dagelijks kunnen maken en natuurlijk maakt Nina zelf ook bewust keuzes als het om werk, voeding of uiterlijke en innerlijke verzorging gaat. Daarom past de emerginC Scientific Organic lijn zo goed bij Nina. Een cutting edge, resultaatgerichte lijn van huidverzorging, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan een minimum van 70% van biologische teelt.

Benieuwd naar de producten die Nina gebruikt of wat ze er van vindt?

Lees meer over onze organics lijn >>>

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt