clean cosmeceuticals

Een zijdezachte huid met Crease Ease

Voor een heel bijzonder kado voor jezelf of moeder, probeer dan de Crease Ease emulsion. Een hoge concentratie van de meest werkzame peptiden, zoals Argireline, Myoxynol en Matryxyl 3000, maar zonder parfum, parabenen en andere rommel die vaak juist bij de oudere huid reacties veroorzaken. 

De basis van de Crease Ease is trouwens ook heel bijzonder: zijde proteïnen. Niet alleen is de crème daardoor heel zacht, fijn, EN natuurlijk, maar zijde heeft veel bijzondere eigenschappen die goed zijn voor de huid - en je haar trouwens. Het bevat bijna 20 aminozuren, die collageenaanmaak en celvernieuwing bevorderen, maar ook vochtlevels op peil houden en de huid beschermen.

Wij zijn daarom ook fan van de geweldige site Artemluxe, waar je organic silk producten kan kopen als kussenslopen en oogmaskers. Doen! Veel beter voor je huid en haar.

Bij aankoop van een Crease Ease emulsie krijg je met code 'moeder crease  ease gel' krijg je 50% korting op de aankoop van een Crease Ease gel voor de lijntjes rond ogen en mond!

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt