emerginC advies voor de vette acne huid

emerginC advies voor de vette acne huid

Deze huid glimt en kan snel verstopt raken, wat tot break outs kan leiden. De vette huid kan zeer vochtarm zijn. Dit probleem wordt vaak onderschat, en de huid wordt vaak aangevallen met sterk uitdrogende middelen, die het zelfregulerende vermogen van de huid juist negatief beïnvloeden.

Begin in dat geval met een kuur van active hydrating complex om de vochtbalans te herstellen. Dit zal de huid veel sterker en weerbaarder maken, ook omdat het veel ontstekingsremmers bevat die niet uitdrogen, zoals kamille en aloë vera. We zien dat dit soms al genoeg is om de huid weer te reguleren!

Het is van belang dat de zuurgraad van de huid hersteld wordt en de talgproductie genormaliseerd wordt en het vochtgehalte weer op peil  komt. We zien veel resultaat met het verminderen van de suikerinname en andere dieet aanpassingen. Ga eens naar een goede dieteste voor een consult. Kyrin Hall bijvoorbeeld geeft ook (telefonische) consults.

​De fast extract salonproducten van emerginC - de Purifying Facial - zorgen voor pijnlozeextractie met minimale roodheid. Thuis gebruik je eens per week het deglazing mask.​

indigo cosmetics

Bekijk hieronder het emerginC stappenplan voor de vette acne huid

  1. deglazing cleanser*
  2. deglazing toner*
  3. vitamin C serum *
  4. complexion control *
  5. active hydrating complex
  6. blemish control tinted
  7. masker: deglazing mask 

Producten met * vormen het basispakket. Koop je het basispakket in keer, dan ontvang je een gezichtsmaskertje voor de vette acne huid.


BELANGRIJK: 

Dit zijn producten met hele actieve ingrediënten. Introduceer de deglazing cleanser en toner geleidelijk in je dagelijkse schoonheidsroutine als je huid gevoelig is!


STAP 1 : Deglazing cleanser*

Een zeer effectieve, zeepvrije cleanser die desinfecteert , overtollige olie verwijdert, olie productie normaliseert en huidproblemen en break-outs verbetert zonder de huid te strippen of uit te drogen, door oa Balsam peru, een extract van de Balsam boom. Dit is een natuurlijk antibacterieel middel dat break outs drastisch aanpakt en de huid helpt weer gezond te functioneren, door oa de talgproductie te reguleren. Zeeduindoorn extract zorgt voor wondheling en kalmeert.

Gebruik: 's morgens en ‘s avonds, in de eerste week alleen ’s avonds. Vermijd direct contact met de ogen. Sterke medicinale geur is normaal.

Actieve ingrediënten: Balsam Peru, Aloë Vera, Arnica, Citroenzuur, Glycerine, Duindoorn olie.

Inhoud: 240 m​l


STAP 2: Deglazing toner*

Geweldige hulp bij een vette, verstopte huid , of huid met pukkeltjes. Kamfer werkt ontsmettend en reinigt verstopte porien, kruidnagel extract doodt schadelijke bacterien, en aloe vera versterkt, heelt en verzacht. Eucalyptus en pepermunt verkoelen. toner is niet geschikt voor een gevoelige huid.

Gebruik: bouw op van twee keer per week tot twee keer per dag, vanwege de sterke antibacteriele werking.

Actieve ingredienten: citroenzuur, kamfer, pepermunt, kruidnagelextract, aloe vera.​

Inhoud: 240 m​​l


STAP 4: vitamine C serum 12%

(begin met 12% ga dan door naar 20%)*

Een van de meest stabiele, hoog geconcentreerde vitamine C serums op de markt. Bestrijdt schade door vrije radicalen, is een belangrijke co-factor in de productie van collageen, verbetert de huidtoon en -textuur, kalmeert de huid, gaat UV schade tegen, en verbetert pigmentatie en acne problemen.

Gebruik: ‘s morgens en ‘s avonds Breng een kleine hoeveelheid op een schone huid. Op een koele plaats bewaren voor een maximale stabiliteit. De met vitamine C gevulde lipide balletjes breken in het pompje voor elke keer een optimaal werkzame dosis. Vermijd open wondjes.

Actieve ingrediënten: Stay-C 50, ook wel bekend als natrium ascorbylfosfaat, is een van de meest stabiele en biologisch beschikbare vormen van vitamine C die er zijn. Zet gemakkelijk om in natuurlijk L-ascorbinezuur bij toepassing op de huid. StayC-50 verbetert aantoonbaar UV-schade, acne en hyper-pigmentatie.

inhoud: 30 ml​


Stap 5: complexion control

Een lichtgewicht, hydraterende moisturizer die overtollige olieproductie normaliseert dankzij het revolutionaire Alpaflor ™ ,een natuurlijk salicylzuur gewonnen uit wilgenbast uit de Alpen, en huidige oliën. Het verhelpt verstoppingen zonder agressief te zijn. Helpt de probleemhuid weer gezond te maken. huidtype: gecombineerde, of breakout-gevoelige huid.

Gebruik: 's morgens en 's avonds. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gezicht. Als extra hydratatie nodig is, kunt u gebruik afwisselen met extra emerginC crèmes zoals de Hyper Vitalizer creme of Earth Hydrating Phytelene cream.

Actieve ingrediënten: Salix Nigra extract, Alpine Wilgenschorsextract.

Inhoud: 50 ml​


STAP 5: active hydrating complex

Een lichte, olievrije gel moisturizer die verzacht met Aloë Vera en Matricaria Extract (Duitse Kamille), en de huid versterkt en weerbaar maakt met appelextract (rijk in vitamine A, C en zink), vitamine B-complex en plantaardig collageen, terwijl ze ontstekingen tegengaat en de talgproductie doet afnemen door de natuurlijke sulfur in het appelextract. Deze ingrediënten plus sodium PCA en natrium lactaat zorgen daarbij dat het vochtgehalte sterk toeneemt, essentieel voor het herstel van dit huidtype.

Gebruik: Naar behoefte aanbrengen op een schone huid of over een emerginC serum. Kan worden gevolgd met je favoriete emerginC moisturizer.​

Actieve ingrediënten: Apple extract, Aloë Vera, vitamine B-complex (niacinamide), Sodium PCA, Matricaria Extract (Duitse Kamille), plantaardige collageen, azuleen, Glycine, natrium lactaat.​

Inhoud: 50 ml​​


STAP 6: blemish control tinted

Gebruik de blemish control tinted om grotere wondjes minder zichtbaar te maken en snel te laten genezen! Deze lotion op basis van sulfur, kamfer en salicylzuur zorgt voor directe in-/uitdroging van puistjes zodat zij zich niet verder ontwikkelen en snel verdwijnen. Werkt anti-irriterend, samentrekkend, helend en beschermend op de huid.

Gebruik:​ ochtend/avond, lokaal aanbrengen (uitsluitend puistjes ermee aanstippen).

Actieve ingredienten: zinkoxide, kamfer, colloidaal zilver, salicylzuur.

Inhoud: 30 ml​


STAP 8: masker- Deglazing Mask

emerginC Deglazing mask bestaat uit Bentoniet-klei en colloidiaal sulfur. Die absorberen talg/olie en afvalstoffen en helpen dode huidcellen verwijderen. Zee-den extract werkt antiseptisch en anti-irriterend, kamille en zinkoxide bespoedigen wondgenezing. 

Gebruik: Behandel je huid wekelijks met ons deglazing mask om overtollig talg te verwijderen en de huid een boost te geven in het hervinden van haar balans.​

Actieve ingredienten: Bentoniet klei, zink oxide, colloidiaal sulfur, allantoine, kamille, zeedennenschorsextract, duindoornolie​.

Inhoud: 50 ml​

Tips- Voor teenagers met beperkt budget raden wij aan in ieder geval een goede reiniging aan te schaffen een een paar weken alleen het active hydrating complex te gebruiken. Je zult versteld staan van wat je daar ale mee kunt bereiken!

Bij dit huidtype is regelmatig salon bezoek van groot belang! Zoek een specialisten die je huid begrijpt en niet beschadigt, mail ons als je onze hulp daarbij kunt gebruiken! [email protected] 

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt