Over Scientific Organics

EMERGINC SCIENTIFIC ORGANICS

emerginC Scientific Organics is een cutting edge, resultaatgerichte lijn van huidverzorging, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan een minimum van 70% van biologische teelt in elk item.


Speciaal ontworpen om ‘groene’ botanische en marine ingrediënten, waarvan de werkzaamheid bewezen is, te combineren met de nieuwste revolutionaire ontwikkelingen in de cosmetica om de huid zichtbaar te verbeteren, huidtoon te egaliseren en rimpels effectief te bestrijden.
emerginc_scientific_leaves_glasses
COSMECEUTICAL

Minimaal 70% van de ingrediënten is van biologische teelt. Bij de meeste organic skin care producten is dat meer, maar wij geloven dat veel actieve werkstoffen nodig zijn om tot huidverbetering te komen. EmerginC Scientific Organics heeft daarmee het certificaat cosmeceutical. Vandaar de claim: 'Defined in Nature, refined by Science'.

Actieve ingrediënten zoals stamcellen van de druif, kombucha, gojibes, spirulina, witte en groene thee, zeewier, aloe, bamboe, waterlelie, vitaminen en pycnogenol worden ingezet in combinatie met plantaardige, verhelderende, vochtinbrengende en rimpelvervagende ingrediënten zoals astaxanthine en argireline. Deze combinatie garandeert zichtbare resultaten.

Shop alle emerginC Scientific Organics producten hier >>>
Kombucha in huidverzorging helpt bij het verminderen an ruwheid van de huid.

Een groep van 14 vrijwilligers heeft de crème met 3% Kombucha twee keer per dag toegepast op de huid. Na 29 dagen, voelden de vrijwilligers een stijging van 14% in de gladheid van hun huid.
Grape Stem Cell Colony Werkzaamheid (CFE) en groei

De grafiek toont het superieure vermogen van de Solar Vitis (druif stamcel) om de epitheliale stamcellen te beschermen tegen UV-stress; de belangrijkste oorzaak van huidveroudering.

Toegepast zullen, na verloop van tijd, de druif stamcellen helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, alsmede het verbeteren van de huid toon en textuur.
Astaxanthine

Eén van 's werelds meest krachtige anti-oxidant tegen de tekenen van veroudering.

Onderzoek geeft aan dat door het gebruik van Astaxanthine een jeugdig uiterlijk is te behouden, tekenen van vroegtijdige veroudering teruggedraaid worden door UV veroorzaakte huidkanker wordt voorkomen.
Klinische studies vanuit Fuji Health Science. Een vier weken durend klinisch imago-onderzoek wanneer astaxanthine dagelijks werd toegepast op de huid.
AcquaCell ™

AcquaCell ™ is een natuurlijk complex van watermeloenschilextract, linzenfruitextract, onrijpe appel en appelschil.

AcquaCell ™ heeft de mogelijkheid om de verschijning van fijne lijntjes te verminderen, de natuurlijke vochtinbrengende factor te verhogen en de celmembraan vloeibaareid te verhogen voor superieure hydratatie.

Getest op 20 proefpersonen. Klinische gegevens tonen aan dat bij een toepassing van 3% AcquaCell ™ de huid 24 uur gehydrateerd was vergeleken met placebo, en liet een 40% verhoging van de vloeibaarheid van het celmembraan zien.
Derm SRC ™

Derm SRC ™ is een synergetisch mengsel van bamboe silica, erwt extract en glucosamine HCI.

Derm SRC ™ is klinisch getest en helpt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur te bevorderen en bij de celdeling voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Derm SRC ™ werd met 3% in vivo getest op 20 proefpersonen in de leeftijd van 45-65. Na vier weken, daalden de rimpels van 45% tot 56% en was de elasticiteit verhoogd met 34%.
Aquaxyl ™

Aquaxyl ™ een vochtinbrengende en herstructureringsmiddel dat afkomstig is van plantaardige oorsprong. Het verbetert aanzienlijk epidermis hydratatie en ceramide synthese (die verantwoordelijk is voor het vasthouden van water). Aquaxyl ™ verbetert zichtbaar het huidoppervlak door te helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.
Colhibin PF ™

Colhibin PF ™ is een van rijst afgeleide peptide dat de huid tegen de afbraak van collageen beschermt. Werkt als MMP remmer (matrixmetalloproteïnase).Colhibin PF ™ helpt achteruitgang van de extracellulaire matrix in onze dermis te voorkomen; daarom draagt dit bij tot vermindering van de ruwheid van de huid en ouderdomsvlekken, en aan de verbetering van de stevigheid van de huid.

Dit beeld toont het vermogen van Colhibin PF ™ om te voorkomen dat collageen afbreekt (MMP, collagenase) door het beschermen van de huid tegen UV stress. Daarom helpt Colhibin PF ™ bij het verbeteren en verstevigen van de huid.
natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt