clean cosmeceuticals

emerginC Squad member: Claire Sepp

Wij hebben een bijzonder gevarieerde clientèle bestaande uit, eigenlijk gewoon, bijzondere cliënten. Wij houden van eigenzinnige mensen die volop in het leven staan. Bewust en met oog voor hun omgeving. Maar vooral houden wij van mensen die plezier hebben in het leven.

Claire is het type vrouw dat niet alleen op bewonderenswaardige wijze haar gezin managed maar ook groot musicalproducent Robin de Levita ondersteunt als zijn PA bij Imagine Nation. Ze racet op haar fiets door de binnenstad van Amsterdam en blijft daarbij niet onopgemerkt. Het is een prachtige lange vrouw met een krachtige uitstraling. Precies zo'n type vrouw waar wij bij Indigo Cosmetics dol op zijn.

Claire draagt bij aan de betere wereld door het eren van haar grote vriendschappen en mini vriendschappen te maken met alle mensen die haar pad kruizen. "THINK HAPPY!" is haar motto.
Complexion Perfection_klein
Claire heeft een wat vochtarme, gevoelige huid die veel verzorging vergt. Wij hebben haar geadviseerd de Complexion Perfection te gebruiken om haar huid te kalmeren en met succes, haar huid is zichtbaar rustiger. Wij kregen ook een tip van Claire, ze gebruikt de In Lips We Trust lipbalm op de tere huid onder haar ogen en als highlighter op haar jukbenen.
Go Claire!
natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt