clean cosmeceuticals

emerginC Squad member: Miriam Boon

Wij hebben een bijzonder gevarieerde clientèle bestaande uit, eigenlijk gewoon, bijzondere cliënten. Wij houden van eigenzinnige mensen die volop in het leven staan. Bewust en met oog voor hun omgeving. Maar vooral houden wij van mensen die plezier hebben in het leven. Miriam Boon heeft dat! Een prachtige vrouw, model, yoga instructrice en sinds kort moeder. En bij deze, het nieuwste member van de emerginC Squad.

miriam_baby

Miriam werkt als Ashtanga yoga instructrice bij Delight Yoga in Amsterdam en op de Nollen in Den Helder. Dat het moederschap veel van een vrouw vraagt is bekend, dat dit ook invloed heeft op de huid lijkt dan ook een logisch gevolg. Miriam gaf aan een wat 'vermoeide' huid te hebben. Om haar huid te verzorgen en te revitaliseren gebruikt zij nu de Blue Poppy Enzyme Polish, het Phytocell Detox Mask en de Kombucha Cleanser van de Scientific Organics lijn. Om de pigmentvlekjes en fijne lijntjes aan te pakken gebruikt Miriam het Vitamin C serum van 12% en de Hyper-Vitalizer crème.

 

Wees de verandering die je wilt zien in de wereld. Als je handelt vanuit eigen morele waarden dan zullen mensen vertrouwen krijgen en kun je gezamenlijk de wereld beteren - Gandhi (& Miriam)

 

 

 

Ook een yoga les volgen bij Miriam? Klik hier voor haar Yoga Glow facebookpagina.

 

foto's van Anne Barlinckhoff

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt