Vitamin C serum | emerginC

 

VITAMINE C, EEN ONMISBAAR INGREDIËNT VOOR EEN OPTIMALE HUIDVERZORGING

Vitamine C is het grootste kado voor je huid; het zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft omdat het collageen aanmaak bevordert. Het werkt als antioxidant en beperkt hierdoor reeds aanwezige, maar ook toekomstige UV schade en huidveroudering. Het gaat roodheid tegen, vermindert pigmentvlekken, acne en rosacea.

emerginC is ooit gestart met het Vitamine C Serum en het is al die jaren onverminderd populair gebleven: een blijvende bestseller omdat resultaat uiteindelijk het meest overtuigende argument is. Probeer het zelf, en zie je huid opleven!

ONGEKEND HOGE CONCENTRATIES VITAMINE C

Het emerginC Vitamine C Serum bevat voldoende vitamine C om effectief te zijn. Vitamine C werkt pas in concentraties vanaf 4%. Het liefst in combinatie met andere anti-oxidanten zoals vitamine E, zoals aanwezig in ons 12% of 20% serum.

Wij adviseren om altijd met Vitamine C Serum 12% te beginnen. Voor zwaardere pigmentatie problemen - en als je huid gewend is - kun je overstappen naar het Vitamine C Serum 20%.

serum

Vitamine C Serum 12%

Heeft een positief effect

op collageen en pigmentatie

30 ML             € 89,00

emerginC serum

Vitamine C Serum 20%

Met super hoge concentratie

30 ML             € 99,00

 

 

emerginc_scientific_fruit_glasses

WAAROM EMERGINC?

 

  • Hoge concentratie vitamine C
  • Door het suspensie systeem blijft de vitamine C goed
  • StayC-50

SUSPENSIE SYSTEEM

Het door emerginC gepatenteerde suspensie systeem met luchtdichte lipide bolletjes zorgt ervoor dat de vitamine C in goede conditie blijft. Bij elke 'pomp’ breken deze balletjes en wordt er weer stabiele, niet geoxideerde vitamine C geleverd, met maximaal effect voor je huid! Dit was een doorbraak die de bladen haalde toen het product gelanceerd werd.

Lees ook wat beauty experts zeggen over ons Vitamine C Serum >>>

STAYC-50

 Vitamine C is notoir instabiel, en als het eenmaal geoxideerd is, is het niet alleen niet meer werkzaam, het schaadt de huid zelfs! EmerginC gebruikt StayC-50. Dit is een stabieler derivaat van vitamine C. Klinische studies hebben bewezen dat StayC-50 pigmentvlekken, acne en ouderdomsvlekken verminderen. Ook wordt het beter opgenomen door de huid dan andere vormen van vitamine CLees meer over StayC-50 op onze onderzoekspagina >>>

​Over vitamine C

Op de site van Furrow - De leukste rimpelblog van Nederland - legt Silke in een video interview uit waarom je huid niet zonder vitamine C kan!

 

Monique Lindeboom van Beautyjournaal.nl heeft een heel uitgebreid stuk geschreven op haar blog over ons! Lees meer op onze blog >>>

 

 

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2023 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt