clean cosmeceuticals

emerginC X CleanHub: help plastic afval in de oceanen voorkomen

De huidverzorging van emerginC is te vinden in de beste spa’s, salons en dokterspraktijken wereldwijd. emerginC levert mooie werkzame huidverzorgingsproducten met het oog op duurzaamheid, teruggeven aan de aarde en de weg vrijmaken voor een betere gemeenschap, voor ons allemaal.

Emerginc officieel supporter van CleanHub

Naast onze andere groene initiatieven, zoals het Buy one, Plant one initiatief, zijn we nu ook officieel supporter van CleanHub. Een fantastische organisatie die plastics uit de natuur verzamelt, voordat het in de oceanen terechtkomt. 

Door samen te werken met CleanHub kunnen we nu initiatieven ondersteunen om het dumpen, verbranden en het lekken van plastic in rivieren en oceanen te helpen voorkomen. Ons partnerschap richt zich op het opzetten van afvalbeheersystemen op cruciale gebieden, educatie op het gebied van afvalbeheer en het opruimen van stranden.

Milieuvriendelijke verpakkingen van emerginC

Bij emerginC gebruiken we milieuvriendelijke verpakkingen van glas met biologisch afbreekbare harsdoppen, suikerriet en tubes gemaakt van duurzaam geteeld Braziliaans suikerriet plastic. We werken er voortdurend aan om ons plastic gebruik te verminderen met als actief doel volledig plasticvrij te zijn. In samenwerking met CleanHub pakken we plastic afval in de oceaan aan door afvalbeheersystemen op te zetten en strandopruimingen uit te voeren.

Voor ieder emerginC product dat jij aanschaft, voorkomen wij in samenwerking met CleanHub, dat er 100 gram plastic in de oceaan terechtkomt!

Meer weten over onze voortdurende inzet om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en terug te geven aan de aarde? We vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op of meld je aan voor onze nieuwsbrief voor updates over onze Green Initiatives.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt