clean cosmeceuticals

Glow Guard tegen schade blauw licht

Onze Glow Guard crème behoeft wat tekst en uitleg. Het product an sich niet, maar wel waar je het product voor in kunt zetten. Want dat blauw licht net zo schadelijk of zelfs schadelijker is dan UV straling, weten veel mensen niet. Het licht dat wordt afgegeven door alle beeldschermen waar we dagelijks achter zitten, brengt schade toe aan de huid en heeft een verouderende werking. De Glow Guard helpt de huid beschermen tegen beide.

Een lichtere emerginC Scientific Organics dagverzorging. We hoopten allang op deze moisturizer en hij is nog beter dan verwacht: met een lichte textuur en heerlijke geur, maar wel met een krachtige huidverbeterende en beschermende werking. Met Phyto-bioactives zoals SOLIBERINE®. Dit wordt gewonnen uit de vlinderboom en beschermt niet alleen tegen de oxidatieve schade van licht, maar gaat ook roodheid tegen, bestrijdt pigmentatie en kalmeert irritatie. Met edelweiss dat versterkt, Aloë Vera dat heelt en hennep zorgt voor de omegas die je huid zacht en soepel maken.

Deze crème is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. In dat geval is de combinatie met Rawceuticals Clean clean ideaal. Ook voor de gemengde huid is deze Glow Guard heel geschikt: dan combineren met de Rawceuticals Red Berry Dual Mask and Gommage voor een superzachte, schone, niet glimmende huid.

Verlaag je schermtijd. Een open deur, maar het is juist die open deur die je vaker moet doorgaan. Hup! Klap die laptop dicht en ga de paden op en de lanen in. Vergeet daarbij niet met een goede SPF te smeren en die mooie zonnehoed te dragen.

Lichtgewicht anti-aging organic moisturizer die bescherming biedt tegen UV- en kunstlicht, de grootste agers. Perfect voordat je de zon in gaat en ideaal voor op reis, of als je houdt van een lichte crème. Klik hier om naar de shop te gaan. 
natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt