clean cosmeceuticals

Gorgeous-while-toothbrushing

Image Kate Moss shot by Mario Testino

Get the look with emerginC and let's start boosting our skin NOW to look awesome for the upcoming holiday season.

Indigo Cosmetics now offers all her gorgeous-while-toothbrushing emerginC beauty masks with 10% discount.

Shop maskers met korting hier >>>

-------------------

Bij een vette of onzuivere huid gebruik je ons emerginC Deglazing Mask dat Bentoniet-klei en colloidiaal sulfur bevat. Die absorberen talg, olie en afvalstoffen en helpen dode huidcellen verwijderen. Zee-den extract werkt antiseptisch en anti-irriterend, kamille en zinkoxide bespoedigen wondgenezing.

Voor alle huidtypen neem je het Scientific Organics Phytocell Detox Mask van emerginC, een sterk ontgiftend masker dat tegelijkertijd voedend en anti-aging werkt door super-ingrediënten als zeewier en algextract, druivenstamcellen, spirulina en kombucha. De Franse groene klei onttrekt en absorbeert onzuiverheden en voorziet de huid van waardevolle voedingsstoffen.

Heb je een meer gevoelige huid dan raden we je het emerginC Vitality Mask aan. Een rijk crème-masker op basis van Q10, vitamine E, squalane en sheabutter. Voor vermoeide, droge of geirriteerde huid en na blootstelling aan de zon (denk aan de wintersport!). emerginC Vitality mask voorziet de huid van een krachtige dosis vitaliteit, voeding en hydratatie.
Met nanolipides voor effectieve overdracht van werkzame stoffen. Voor een extra boost gebruik je het masker 2x per week als nachtcrème. Ook zeer geschikt bij huidirritatie.

Wil je de huidveroudering te lijf gaan, kies dan voor het emerginC Vitamin C + Retinol Mask. Een masker op kleibasis met hoge dosis vitamine C, retinol en groene thee. Geeft al na 1x een meteen zichtbare verbetering van teint en textuur. Sterke anti-age werking; ook ideaal bij (hormonale) puistjes en gerstekorrels. Karen Millen’s ‘favorite mask’.

acne-masker  natuurlijk-detox-mask  gezichtsmasker-Q10-couperose  brightening-mask

Shop maskers met korting hier >>>

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt