clean cosmeceuticals

Happiness is a matter of balance

Happiness is a matter of balance

Een gecombineerde huid komt vaak voor. Je huid is droog en trekkerig op sommige plekken, je hebt meeëters en last van glim op andere plekken, en soms zelfs tegelijkertijd. Zo kan het moeilijk zijn te kiezen voor een product lijn; pak je de onzuiverheden aan, of juist de rimpeltjes of vochtgebrek? Hier geven we gecombineerde huid advies.

Geheel in lijn met de filosofie van emerginC hebben we hier een gepast antwoord op: belangrijk is eerst de balans te herstellen. Als je vocht- en vet peil op orde zijn, heb je veel minder last van een gecombineerde huid. Ook het wegblijven bij synthetische ingrediënten is voor deze huid extra belangrijk, vooral synthetische geurstoffen. Die kunnen een irriterend werken en je doen denken dat je huid onzuiver is. Ook cremes met minerale oliën moeten absoluut vermeden worden, terwijl natuurlijke oliën zoals avocado olie juist weer heel goed kunnen zijn.

Bekijk producten voor een gecombineerde huid >>>

Eerste stap gecombineerde huid advies

Als je huid vooral vochtarm is, met glimmende plekken op de t-zone, raden we de Kombucha Cleanser aan. Deze awardwinnende cleanser is ideaal; zuiverend, vochtinbrengend en cel-herstellend door druivenstamcel technologie. De Kombucha bevordert collageen aanmaak.

Mocht je huid ook veel onzuiverheden bevatten, kies dan voor de Deglazing Cleanser, óf gebruik de Deglazing Toner op de vettere gedeelten; maar voor dit huidtype niet allebei tegelijk!

Als alternatief kan de Lavender Toner gebruikt worden, deze werkt licht ontsmettend en is heel vochtinbrengend.

Volgende stappen:

Active Hydrating ComplexDit powerserum herstelt de vochtbalans in je huid,en heef als grote voordeel dat door het aanwezige appelzuur ook de talg productie gereguleerd wordt; jij brengt je vochtgehalte weer op peil, en je huid gaat minder talg produceren. Vaak worden bij een onzuivere huid veel te uitdrogende producten geadviseerd waardoor je huid opeens snel lijkt te verouderen.

Complexion Control cremeEen lichte, hydraterende emulsie die de huid in balans brengt en beschermt. Uitstekend is als basis voor make-up. Het bevat wilgenbast extract een natuurlijk hoog gehalte aan salicylzuur heeft, dat helpt verstopte poriën weer mooi schoon te krijgen, zonder de huid uit te drogen.

Detox MaskerScientific Organics Phytocell Detox mask van emerginC is een sterk ontgiftend masker dat tegelijkertijd voedend en anti-aging werkt door super-ingrediënten als zeewier en algextract, druivenstamcellen, spirulina en kombucha.De Franse groene klei onttrekt en absorbeert onzuiverheden en voorziet de huid van waardevolle voedingsstoffen.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt