clean cosmeceuticals

Het natuurlijke alternatief voor Botox

De tijd van de rimpelloze gezichten is gelukkig op zijn retour. Anno 2023 wordt de natuurlijkere uitstraling geprefereerd boven de behandelde look. Desalniettemin willen we er goed uitzien. Bij Indigo Cosmetics kennen we al jaren het geheim voor een mooi én natuurlijk uiterlijk, zonder fillers en Botox. Wat ons geheim is? Dat verklappen we je in deze blog. 

Voor we ons geheim met je delen, zetten we de oorzaken van het verouderen van de huid en het ontstaan van rimpels nog even uiteen. De meest voor de hand liggende is het verouderingsproces zelf. Ouder worden is inherent aan het leven. Gelukkig maar, want waar zou je zijn zonder de levenservaring? De mooie herinneringen en de vergaarde wijsheid? Nergens. Tenslotte heeft die zelfde wijsheid en ervaring op het hoofdkantoor van emerginC in New York geresulteerd in drie bijzonder innovatieve huidverzorgingslijnen, emerginC Signature, emerginC Scientific Organics en emerginC Rawceuticals. Alleen met pure ingrediënten, uit gecontroleerde bronnen afkomstig en met minimale belasting voor de aarde. 

Terug naar de huid. Bij het verouderingsproces gebeuren er een aantal dingen in en met de huid. Zo neemt de collageenproductie af en dit heeft direct invloed op de stevigheid van de huid. De huid wordt namelijk slapper. Ook neemt de aanmaak van huidlipiden door de talgklieren af waardoor de huid sneller droog is. De huid wordt minder elastisch door het verlies van elastinevezels. Wist je dat de botstructuur en het onderhuids (vet)weefsel afneemt naarmate we ouder worden? Ook dat heeft invloed op de stevigheid van huid. 

Statische rimpels en expressierimpels

Rimpels zijn de eerste tekenen van een verouderde huid, maar nu is de ene rimpel de ander niet. Er zit namelijk verschil tussen een statische rimpel en expressierimpels. Van een statische rimpel spreek je als er een constante rimpel is die gevormd wordt door volumeverlies en verslapping van de huid. Denk maar aan de rimpel van neus naar mondhoek; de neus-lippen plooi. Met expressierimpels duiden we de rimpels aan die vormen bij het aanspannen van de spieren. De fronsrimpels bij het fronsen, de kraaienpootjes bij het lachen en de voorhoofdslijnen bij het optrekken van de wenkbrauwen. Die rimpels verdwijnen - bij een jonge en gezonde huid - meteen na het ontspannen van de spieren. Bij een verouderde huid kunnen de rimpels uiteindelijk in de huid blijven staan. En precies daar hebben wij een fantastisch product voor; het natuurlijke alternatief voor Botox!

Bij Indigo Cosmetics bestrijden we rimpels met de Crease Ease lijn van emerginC, het natuurlijke alternatief voor Botox

De Crease Ease Emulsie en Gel bevatten hoge concentraties actieve peptiden die wetenschappelijk bewezen resultaat opleveren bij het bestrijden van rimpels en het verminderen van de samentrekkingen van gezichtsspieren. De werkstoffen blijven in het serum goed bewaard, dit is bij een crème niet mogelijk. De emerginC Crease Ease emulsion en de emerginC Crease Ease gel zijn het natuurlijke alternatief voor Botox. De Crease Ease producten bevatten een unieke mix van 10% argireline, Matrixyl 3000™, myoxinol, ameliox, unisteron Y-50™ en Pepha®-tight, alle klinisch onderzochte natuurlijke peptiden met een Botox-achtige werking. Daarnaast bevat de emulsie anti-age ingrediënten, antioxidanten, kruidenextracten en vitaminen, die helpen verstevigen, hydrateren en beschermen. Voor een optimaal resultaat raden we je aan om de producten te combineren en als kuur te gebruiken gedurende 30 dagen. Daarna kun je de producten samen of los van elkaar naar behoefte gebruiken. 

Op een mooi natuurlijk Nieuwjaar!
natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt