clean cosmeceuticals

Lois Lane over Rawceuticals

Raw. Puur. Eerlijk. Edgy. Effectief. Hebben we het nou over de nieuwe lijn Rawceuticals, of over de dames van Lois Lane? Nou dat dus: een perfecte match. We hebben de gezusters Klemann gevraagd de producten te gebruiken, hun mening te geven en een shoot met ze te doen. En omdat we geloven in het terugbrengen van eerlijkheid in advertising, hebben Monique en Suzanne de producten eerst twee maanden gebruikt voordat ze de shoot deden. Niet tegen betaling, maar omdat ze zelf ook blij waren met een product dat hun huid echt ging verbeteren.

Het resultaat is er naar: Monique vertelde dat ze voor het eerst in 20 jaar zonder foundation de deur uit ging en Suzanne noemde het verslavend. Je ziet het stralende effect in de foto en filmpjes. Allebei gebruiken ze de hele Raw lijn, en Suzanne, die wat last had van beginnende pigmentvlekjes, gebruikt daarbij ook het vitamine C serum 20%.

De Raw lijn combineert koudgeperste oliën met geavanceerde nieuwe ingrediënten, zoals PhytoVie Defense Shield™, dat de huid beschermt tegen agressieve weers- en milieu invloeden, en druivenpitstamcellen die anti verouderend werken. Maar denk ook aan ijskap water van de Mont Blanc, superpuur en rijk aan mineralen, hempzaad dat ontstekingen remt en rijk is aan vitamines A,B, D en E. Allemaal essentieel voor een mooie huid!

Bekijk hun filmpje geschoten in ons favoriete Amsterdamse hotel Canal House.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt