clean cosmeceuticals

Met emerginC draag je bij aan een mooiere wereld

Met emerginC doe je niet alleen jezelf een groot cadeau, maar ook de wereld. Wij zetten ons voortdurend in om onze carbon footprint te verkleinen. Onze hoogwaardige producten zijn zo ontwikkeld dat er een minimale belasting op het milieu is. De verpakkingen zijn vervaardigd van suikerriet en glas. Daarnaast planten wij voor ieder product dat jij bij ons koopt een boom. Buy one, plant one! 

We hebben inmiddels al 1,1 miljoen bomen geplant. Mooi he?! We gebruiken fair trade ingrediënten in onze producten. Het Fair Trade label houdt in dat er een redelijke prijs wordt betaald aan de boeren en er goede werkomstandigheden zijn. Daarnaast wordt de footprint gemonitord. Onze Fair Trade ingrediënten zijn o.a. Aloë Vera, Shea boter, groene thee, cocosolie, cacao boter en olijfolie.

Founder van emerginC Ian Lirenman vertelt in deze video over de initiatieven van emerginC die bijdragen aan een mooiere wereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door emerginC skin care (@emerginc)

Laten we daarnaast vooral niet vergeten dat je zelf ook mooier van de producten van emerginC wordt. Op zoek naar een instant wondermiddel? Dan is het emerginC Vitality Mask een goede! Wil je van pigmentvlekjes af? Dan adviseren we je het emerginC Vitamin C serum. Bezoek de webshop voor een overzicht van al onze producten uit de Signature lijn, de Sientific Organics en Rawceutricals lijn.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt