clean cosmeceuticals

Miljuschka en emerginC

Miljuschka vinden wij prachtig. Omdat ze mooi is natuurlijk, maar ook omdat ze een sterke vrouw is, die echt wat kan, en eerlijk en leuk vertelt over haar leven.  Via blogger Maaike van Furrow.nl kwamen we in contact met Miljuschka omdat ze een oplossing zocht om haar huid goed te houden, en zijn we aan de slag gegaan om te zorgen dat ze haar prachtige gezicht niet meer hoeft te verbergen onder een dikke laag make up.

De huid van iemand die veel reist en veel op tv is heef veel te lijden. Hete lampen, make up, lange draaidagen, een onregelmatig bestaan in combinatie met een gevoelige huid kunnen en zullen problemen veroorzaken. Het belangrijkste voor Miljuschka was  ten eerste weer de balans opzoeken voor haar huid. De hyper vitalizer is een geweldige creme die de vocht- vet balans herstelt, en zorgt dat je huid weer mooi zacht wordt. En tegen een stootje kan.

Met de lavendel toner ga je ontstekingen en een onrustige huid tegen op een zachte manier. De Scientific Organics kombucha cleanser bevat probiotica die ontstekingsremmend werken. Ook bevordert het collageen aanmaak. Bij een onrustige huid boven de 30 wil je toch ook een anti aging werking in je product. De druivenpitstamcellen zorgen voor een extra anti verouderend effect. De Scientific Organics Poppy Seed Enzyme polish is een zachte enzymatische peel met papaya en framboos, die zuiveren, en hydrateren met Mucmor Miehei, een chinees paddestoelen extract dat exfolieert maar tegelijkertijd de huid hydrateert. Miljuschka's huid werd hiermee weer stralend en mooi. Ook hebben we haar laten behandelen door Anabella, onze toptrainer die een eigen salon heeft in Amsterdam. Heb jij ook een huid issue? Mail ons, we leggen je vragen voor aan onze trainer.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt