clean cosmeceuticals

Miljuschka's favoriete producten

Wij kunnen trots zijn op veel in Nederland, maar vooral toch op Miljuschka van 24Kitchen. Self made woman, super chef, positive body image voorvechtster, onderneemster maar vooral ook toegewijde mama en dochter. Hoe doet ze het toch allemaal? Gorgeous is ze ook nog, zoals jullie weten.

In haar meest recente project, haar eigen tijdschrift met de heerlijkste recepten en tips, noemt Miljuschka ook haar favo creme van emerginC. Onder het kopje 'Mil verleidt' vertelt ze dat ze fan is van haar dagcrème. Ze 'gaat er heel goed op', en ze is blij dat het met natuurlijke grondstoffen wordt gemaakt. Zoals bekend gemengd met genoeg science om effect te hebben. Voor Miljuschka wiens werk veel vraagt van haar huid heel belangrijk dat het werkzaam, maar toch ook kalmerend en hydraterend is.

Wil je weten wat ze nog meer gebruikt naast haar hyper vitalizer cream? Dan volgt hier haar lijstje van Miljuschka's favoriete emerginC producten:

Kombucha cleanser-  de organic cleanser die voor iedereen geschikt is, omdat hij zeepvrij reinigt, met probiotica kalmeert, veroudering tegengaat met stamcellen en je huid effen maakt met Palmaria

Lavender toner- een heerlijk ruikende kalmerende en hydraterende toner

Vitamine 20%- wie kan er zonder? Zorgt voor effen, stralende  huid, bevordert elastine- en collageenproductie, gaat pigment tegen, en bevordert de circulatie. First time user? Instappen met de 12%!

hyper vitalizer eyecream- van haar dagcreme bestaat ook een oogcreme, die wat speciale extras heeft voor het gebied rond de ogen. Werkt oplichtend en gaat puffiness tegen.

Vitality mask- een heerlijk revitaliserend masker dat wij gebruiken ter vervanging van 8 uur slaap. vocht- en vet  balans wordt weer op peil gebracht, je huid is meteen zacht, stralend en rustig. Gaat roodheid en vermoeidheid tegen, verzorgt en herstelt. Mommy-masker bij uitstek!

Klik op de links om meer info te lezen over deze producten.

 

 

 

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt