Natuurlijke anti-aging moisturizer | emerginC Rawceuticals® BLEND™

Ben je op zoek naar een natuurlijk anti-aging product dat je huid beschermt tegen schadelijke invloeden, zoals vervuiling en weersomstandigheden? Dan is de emerginC Rawceuticals® BLEND™ hét product voor jou.

De emerginC Rawceuticals® BLEND™ is een rijke, voedende en actieve anti-aging moisturizer speciaal gecreëerd om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en weersomstandigheden. De BLEND™ vereffent ook de teint en textuur van de huid. Daarnaast maakt deze crème rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar.

De emerginC Rawceuticals® lijn is gemaakt door middel van Cold Pressed Chemistry, waarbij de ingrediënten zoals fruit, planten en zaden bij minder dan 39° C geperst worden. Op deze manier blijven de voedingswaarden, de enzymen en actieve werkstoffen behouden. Dit proces levert weliswaar minder op dan bij hogere temperaturen (geraffineerde oliën), maar het eindproduct is vele malen beter.

Rawceuticals® BLEND™

Voor de Rawceuticals® lijn is ‘koudgeperst’ de leidraad, maar daarnaast bevat de lijn uitsluitend biologische en fair trade ingrediënten. We willen tot het uiterste met deze lijn en kiezen alleen de allerbeste en minst bewerkte ingrediënten. Next level organics, dus.

BLEND™ is een rijke voedende moisturizer, gecreëerd om je huid te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf. Met een sterk verjongende werking die de veroudering tegengaat.

  • Ideaal voor een (zeer) droge en gedehydrateerde huid
  • Helpt de huid herstellen bij zonneschade

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels

  • Gebruik na een cosmetische behandeling, zoals een laserbehandeling of peeling, voor optimaal herstel

  • Verbetert teint en textuur van de huid

In de Rawceuticals® BLEND™ zit onder andere zwarte komijn, hennep, chia- en tomatenzaadextract, Kakadu plum, virgin coconut en PhytoVie® Defense Urban Shield. Al deze ingrediënten zijn gekozen om hun herstellende werking op de huidcellen. De actieve ingrediënten zijn 67% biologisch & koudgeperst, 61% fairtrade & virgin.

Het PhytoVie® Defense Urban Shield is een 100% natuurlijke copolymeer gemaakt van Brassica Campestris en Aleurites Fordi-olie. Deze vorm is biologisch afbreekbaar en zorgt voor een beschermend, fluweelzacht laagje over de huid dat de huid helpt herstellen en hydrateren.

Hennepzaadolie is rijk aan lineolzuur, dat helpt om de elasticiteit te verbeteren, de poriën verkleint en helpt de talgproductie te reduceren. Daarnaast beschermt hennepzaadolie tegen schade door UVA en UVB straling - een belangrijke oorzaak van vroegtijdige veroudering.

Zwarte komijnzaadolie is een antioxidantrijke olie die de huid helpt te verstevigen, hydrateren en voeden. De olie werkt zuiverend en stimuleert de doorbloeding. De olie is rijk aan actieve fytonutriënten, vitaminen, mineralen en de gezonde vetten omega 3, 6 en 9.

De Kakadu-pruim is rijk aan vitamine C, een krachtig antioxidant dat helpt beschermen tegen vrije radicalen en omgevingsstressoren, zoals extreem weer en vervuiling dat kan leiden tot vroegtijdige veroudering, uitdroging en huidirritatie.

Chiazaadextract bevat veel vitamine E en omega-3-vetzuren die helpen de huid beschermen. De natuurlijke kalmerende en helende eigenschappen van chiazaadextract is bij uitstek geschikt voor de gevoelige en beschadigde huid.

Het tomatenzaadextract bevat veel vitamine A en C. Het hoge vitaminegehalte en de natuurlijke zuren van tomatenzaadextract helpen de poriën te verkleinen, puistjes te verminderen en de teint te egaliseren.

Suzanne & Monique Klemann over emerginC Rawceuticals®

De gezusters Klemann ken je van het succesvolle Lois Lane én hun mooie huid. Aan het laatste hebben wij een beetje aan bijgedragen met de Rawceuticals® lijn. Ze krijgen veel complimenten over hun huid en Monique had na drie maanden gebruik geen foundation meer nodig: voor het eerst in 20 jaar! Lees meer over hun ervaring met de producten van Rawceuticals® in onze blog.