clean cosmeceuticals

NIEUW! emerginC Glow Guard

Er is nieuws! De emerginC Glow Guard; een moisturizer met hoge concentrates van elderberry extract, edelweiss extract en SOLIBERINE®, een phyto-bioactive antioxidant van de Butterfly bush. De moisturizer beschermt tegen de schadelijke effecten van blauw licht. 

Tegenwoordig zijn er steeds meer bronnen van blauw licht in ons leven gekomen door het gebruik van LED-schermen, die rijk zijn aan blauw licht. Denk aan apparaten zoals smartphones, tablets, computermonitoren, laptops en televisies. Langdurige blootstelling aan geconcentreerd blauw licht kan dan ook huidbeschadigingen veroorzaken, zoals kleurveranderingen, ontstekingen en een zwakker huidoppervlak.

Om schade van blauw licht zo veel mogelijk te voorkomen, kun je een aantal dingen doen; koop een screenprotector voor je gsm en installeer een App als Twilight om blauw licht te verminderen. Een Mac computer zet je 's avonds het best op modus Night Shift (Instellingen -> Beeldscherm en helderheid -> Night Shift).

En smeren met de Glow Guard! Naast deze ingrediënten bevat het natuurlijk de organic hoogwaardige en anti aging ingrediënten die je van Scientific Organics gewend bent. Een iets lichtere en heerlijk geurende  textuur dan de phytocell cream.. een aanrader! Plaats nu je bestelling.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt