clean cosmeceuticals

nieuwe tijden , nieuwe prijzen

Lieve klanten van emerginC,

We zijn blij dat jullie net zo tevreden zijn met de producten van emerginC als wij , en dat het mogelijk blijkt om met verantwoord produceren, zonder uitbuiting en zonder inhaligheid een mooi merk op te bouwen dat staat als een huis, echt werkt, en nog betaalbaar is voor veel mensen.

emerginC heeft als relatief klein merk de Covid overleefd, maar er is veel veranderd in de wereld. Sommige ingrediënten waren of zijn niet meer te krijgen, of zijn drie keer zo duur geworden, en er moesten nieuwe leveranciers voor gevonden worden.

Door faillisementen, maar ook doordat de hele supply chain onderbroken was, vervoer verdubbeld is in prijs, en er soms geen mensen te krijgen zijn is vooral in het natuurlijke ingrediënten  segment  de prijs enorm gestegen.

Emerginc heeft gelukkig niemand hoeven ontslaan, maar door de verhoogde grondstofprijzen en transportprijzen, moet er nu een keuze gemaakt worden: grondstoffen van mindere kwaliteit nemen, of minder hoge concentraties werkstoffen... of een prijsstijging. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat alles duurder wordt op dit moment. En wij kiezen nu voor behoud van kwaliteit, daar staan we nou eenmaal voor als merk: hoogwaardig en werkzaam, en dat willen we zo houden.

Dat betekent wel dat ook wij een stuk duurder zullen worden. De prijs is nog steeds eerlijk, zoals je van ons gewend bent. Maar per 1 april zul je een behoorlijke prijsstijging zien. Wees gerust: we zullen onze vaste klanten regelmatig de optie geven met korting in te kopen, dus zorg dat je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief! We sturen er hooguit 2 per jaar, maar daar komen ook je persoonlijke kortingscodes  op binnen, ook voor salons bij jou in de buurt, of producten naar keuze.

Je hebt nu nog een maand om tegen de oude prijs een voorraad aan te leggen. Mail ons gerust met je vragen, we horen graag van je!

 

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt