clean cosmeceuticals

Lancering Orchid Stem Cell Renewal Facial bij Renessence

Op 10 maart introduceren we de moeder aller facials; de emerginC Orchid Stem Cell Renewal Facial bij Renessence in Amsterdam. Deze facial bevat alles wat je van anti-aging verwacht. De orchidee en stamcellen werken verjongend, de plantextracten liften de huid en de super hydraterende botanische ingrediënten als cactus maken de huid zacht en glad.

Midden in het zakelijk hart van Amsterdam vind je Renessence. Een plek om op te laden en op adem te komen. Met behandelingen die bijdragen aan het algeheel welzijn is Renessence bij uitstek de plek om onze emerginC Orchid Stem Cell Renewal Facial te introduceren. Founder van emerginC Ian Lirenman en Silke van der Laan presenteren de facial en geven daarmee de aftrap voor alle salons die met emerginC werken. De Orchid Stem Cell Renewal Facial is vanaf nu ook beschikbaar bij geselecteerde emerginC salons in Nederland. Bekijk hier het volledige overzicht van alle emerginC salons.

emerginC Orchid Stem Cell Renewal Facial

Stamcellen van de orchidee staan er om bekend de communicatie tussen onze eigen stamcellen en fibroblasten te stimuleren. Deze combinatie is verantwoordelijk voor de genezing en het vernieuwen van de huid. Door de verbeterde communicatie wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd die tezamen weer voor huidverjonging zorgen. De emerginC Orchid Stem Cell Renewal facial is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een behandeling die de huid voedt, lift en fijne lijntjes verminderd. Na de behandeling is de huid goed gehydrateerd en heeft een mooie glow.

Renessence Circle of well-being

Bij Renessence bieden ze een uitgebreid palet aan mooie behandelingen die je helpen tot rust te komen en gezonder te worden. Zo boek je er fijne massages, maar kun je ook floaten of een Oxygen Hydroxy behandeling ondergaan. Er zijn infrarood sauna's, cryotherapie en ijsbaden. Daarnaast bieden ze er yoga sessies aan en kun je genieten van de Circle of Well-being. Renessence biedt ruimte voor lichamelijk én geestelijk herstel door in- en ontspanning. 

https://renessence.com

George Gershwinlaan 520, Amsterdam

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt