clean cosmeceuticals

Party Season Ready met emerginC

Get Party Season Ready met emerginC: face edition

Sinds de oprichting valt emerginC regelmatig in de prijzen vanwege de baanbrekende formules op basis van de laatste technologische inzichten en het gebruik van hoge concentraties actieve werkstoffen en slimme combinaties met natuurlijke ingrediënten. Van de bekende antioxidanten zoals vitaminen en mineralen tot stamcellen, fruitzuren, enzymen, peptiden, plantextracten en botanische essentiële oliën.

Skin freaks, eco lovers, stylish men, party animals...

Alle emerginC huidverzorging is vrij van kunstmatige kleur,- en geurstoffen, dierlijke ingrediënten, parabenen, minerale oliën of synthetische conserveringsmiddelen. Er is ook een speciale Scientific Organics serie op basis van 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan 70% van biologische herkomst.
De huidverzorging van emerginC, evenals de salon treatments, zijn geschikt voor vrouwen en mannen en alle huidtypen, ook voor de meest gevoelige huid. Na een emerginC salonbehandeling, kun je gerust in één keer door naar een feestje. En laat dit artikel nou net over feestjes gaan.

Party Season in aantocht

De feestdagen komen er weer aan, het party season is in aantocht. De decembermaand is traditiegetrouw een maand met veel feestjes, borrels en etentjes. En net als met het bikiniseizoen het geval is… een goede voorbereiding is het halve werk. Geen crashacties of andere last-minute desperate acties. Begin nu alvast met het treffen van de juiste voorbereidingen en je zult zien dat je huid je in december dankbaar is. 

Daarom bespreken we in dit artikel een handig stappenplan voor je gezicht met de fijne en super effectieve producten van emerginC en Scientific Organics. Zodat jij met een mooie huid het party season tegemoet gaat en straks het stralende middelpunt bent op ieder feest.

Start now! Wat kun je nu alvast doen?

De intensieve Triple Threat Peel maakt korte metten met pigmentvlekjes, rimpels en breakouts. Gebruik dit krachtige product met alpha- en betahydroxyzuren en retinol tenminste een maand ‘zodat je huid op zijn aller-stralendst is tijdens de feestdagen!’

 Gebruik hierna  de Hyper Vitalizer Cream, aangezien deze perfect samenwerkt met de Triple Threat Peel, en je huid in top conditie brengt; een gezonde huid is een mooie huid!

Gebruik de Triple Threat Peel  eens per week en laat hem dan 2 tot 3 minuten inwerken. Een lichte tinteling is hierbij normaal. Bouw dit geleidelijk op tot 5-7 minuten, Spoel af met koud water om de peel te deactiveren! 

Ook is het nu een goed moment om te starten met het toevoegen van peptiden aan je skin care regime, aangezien deze je huid steviger maken. Wanneer je bijvoorbeeld het Swift Lift Peptide Serum combineert met de Triple Threat Peel, werken de peptiden nog sneller en dieper in de huid.

Swift Lift Peptide Serum bestaat uit een fijne blend van oligopeptiden, tetrapeptiden, peptiden van algen, hyaluronzuur en plantenextracten. Deze verstevigen en hydrateren de huid, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden tegengegaan door de collageensynthese van de huid te stimuleren. Je doffe en droge huid krijgt haar glans weer terug, en verslapping wordt tegengegaan.

Tip van emerginC: Gebruik het Swift Lift Peptide Serum voordat je een maskertje aanbrengt, voor een extra boost aan hydratatie.

Nog een week te gaan

Gebruik iedere nacht (of om de nacht) een emerginC Hydra Repair Capsule en masseer daar overheen het heerlijk romige Vitality Mask met onder meer Q10 en luteïne, dat de huid verzacht, hydrateert, voedt en beschermt.

Een klein kwartiertje laten inwerken en daarna het overtollige masker met een tissue of vochtige doek verwijderen (niet afspoelen!). Voor het beste resultaat verwijder je het masker in zijn geheel niet. Voor een overnight skin repair miracle.

Tip van emerginC: Mocht je in december naar de zon gaan, dan komt het Hyper Vitalizer Mask ook uitstekend van pas. Het is eveneens een heerlijk after sun product, dat de huid kalmeert en roodheid tegengaat.

De emerginC Hydra Repair Capsules zitten boordevol huidverzorgende avocado olie dat een dun beschermlaagje achterlaat, ceramiden (bouwstenen voor je huid) en Vitamine E.
 Door de verpakking in capsules ben je bij elk gebruik verzekerd van super-verse, werkzame ingrediënten. Na het aanbrengen van een capsule met deze olie wordt je huid meteen fluweelzacht en voel je direct de helende kracht ervan. Geen wonder dat dit een favoriet is van veel vrouwen en dat life style blogger ‘Karin Barnhoorn ooit een open brief aan luchtvaartmaatschappij KLM heeft geschreven met de vraag dit product alsjeblieft in hun business class kit op te nemen.

1-3 dagen van te voren

Laat jezelf (en je huid) verwennen met een heerlijke emerginC or Scientific Organics facial bij jouw emerginC salon.

Party time!

Bereid je huid voor op een feestelijke avond met de volgende producten:

Het resultaat is een superzachte, goed gehydrateerde huid. Met een mooie glans, en géén glim dus.

The day after

Voor de welbekende en veelal gevreesde day after gebruik je opnieuw de Hydra Repair Capsules, nadat je  het Revital Eyes Mask en het Scientific Organics Detox mask heb gebruikt om alle sporen van de avond niet uit je geheugen, maar wel van je gezicht te wissen.

Het Revital Eyes Mask zit bomvol mineralen (koper, ijzer, mangaan, magnesium) en kalmerende ingrediënten (komkommerextract en kamille) en is geschikt voor alle huidtypes. Dit oogmasker is perfect bij gezwollen of vermoeide ogen, of bij een droge oogcontrour. Het verzacht en kalmeert de huid en maakt alle zonden van de vorige avond ongedaan. Nou ja… bijna alle.

Het Scientific Organics Detox Mask is van de zuiverste klei, gewonnen uit de oceaan op 60 m diepte. Dit masker wordt niet hard, maar trekt onzuiverheden en giststoffen uit de huid, voedt haar met 21 verschillende mineralen en zit ook nog eens bomvol anti agers zoals druivenpitstamcellen en het egaliserende Palmaria Palmata.

Tip Van emerginC: Je kunt het Revital Eyes Mask in de koelkast of vriezer bewaren. Op deze manier heeft het masker een extra verkoelende werking. 10 tot 15 minuten laten inwerken en daarna verwijderen.

 

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt