clean cosmeceuticals

Plant-it 2020: emerginC heeft dankzij jullie 600.000 bomen gepland!

600.000 bomen gepland dankzij jullie!

Blij en trots kunnen we jullie melden dat er inmiddels meer dan 600.000 bomen zijn gepland door Plant-it 2020. En dit allemaal dankzij jullie!
Voor ieder verkocht product, plant emerginC namelijk permanent een inheemse boom op speciaal daarvoor geselecteerde locaties. Wij willen jullie, ook namens Plant-it 2020 bedanken dat we dit aantal bereikt hebben!
EmerginC pleit voor een duurzame en ethische manier van werken en zal zich altijd blijven ontwikkelen op dit gebied.
Zo hebben ze naast dit unieke ‘buy one, plant one’ programma, waarbij ze leidend proberen te zijn als het gaat om duurzaamheid, ook andere duurzame initiatieven gestart. Voorbeelden hiervan zijn het ‘emerginBees’ project en het programma waarbij emerginC het telen van organic groente promoot door middel van hun ‘emerginCeeds' project. Hun hoofdkantoor in NYC blijft zeker niet achter… Inmiddels is dit kantoor voorzien van een eigen windenergie voorziening, doen ze wekelijks aan yoga en verbouwen ze hun eigen groenten op het dakterras waar ook de kippen vrolijk rondlopen tussen de seizoensgebonden bloemen.
Ian Lirenman rooftop
De Oprichter + CEO, Ian Lirenman, terwijl hij Pok Choi aan het planten is in de emerginC rooftop garden in Brooklyn, NY.
Rooftop chickens
De twee kippen, Willow en Sage, in de tuin op het dak van het hoofdkantoor van emerginC.
natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt