clean cosmeceuticals

Silke Says...

Lieve mensen,

Ondanks de prachtige Indian Summer waardoor ons hoofd nog helemaal niet staat naar winterjassen en de feestdagen, geef ik jullie nu wel alvast graag mijn tips om er rond de feestdagen perfect uit te zien.

We kennen ze allemaal wel, die tips om er stralend uit te zien; drink water, eet gezond, schijf van vijf en groente en fruit en al die dingen; sport regelmatig; slaap genoeg en leid een stressloos leven. Nouuu.. als jullie liever tips hebben van iemand waarbij dat allemaal niet lukt, behalve in theorie, dan ben je aan het goede adres. Ik slaap te weinig, werk teveel, vind fruit gedoe, vergeet water te drinken en sport alleen in mijn hoofd, dus moet een stralend uiterlijk echt uit mijn producten halen. Hierbij dus mijn onmisbare persoonlijke emerginC Rescue items waarmee ik me elke keer weer weet te redden:

Voor slaapgebrek zet ik het emerginC Vitality Mask in; 10 minuten na je werk, voordat je weer stralend moet zijn voor een event of etentje; helemaal inmasseren en met een warm vochtig doekje het overtollige product weghalen en voila: 8 uur slaap!

Slecht gegeten en een beetje vale, kleurloze huid? Met het emerginC Detox Mask zuiver je je huid en vul je de broodnodige mineralen weer aan. Er zitten maar liefst 71 mineralen in de Franse zeeklei die als basis dient voor dit masker, en daarbij zorgen druivenstamcellen voor herstel, algen voor voeding, en kombucha dient als probiotica om je huid weerbaar te maken.

Veel te veel binnen geweest? 15 minuten het emerginC Vitamine C Retinol Mask zorgt ervoor dat je huid er goed gevoed en fris uitziet, alsof je net een kwartier op de fiets hebt gezeten.

Errrrrg slecht gegeten en kent de plaatselijke snackbar eigenaar je voornaam? Dan biedt de emerginC Blemish Control Tinted uitkomst; ontstekingen worden snel aangepakt terwijl het ook cover biedt. Het is een subtiele kleur waardoor je geen make up meer nodig hebt, ook zie je er avonds nog mooi uit in je pyjama, geen puistje te zien.

Te veel koffie en te weinig water? Zorg dat je altijd de emerginC Active Hydrating Complex stand-by hebt, en de emerginC Hydra Repair Capsules. Je huid ziet er weer dauwachtig fris uit.

Voor alle bovenstaande problemen is een constante vitamine c boost natuurlijk ook geweldig. Geen dag zonder het emerginC Vitamine C Serum voor mij. Wij vrouwen zijn namelijk niet voor 1 gat te vangen, en in schuldgevoel hebben we ook helemaal geen zin! Op deze manier heb ik zelf een extra buffer om er niet uit te zien als een vermoeide, werkende moeder maar als een uitgeslapen rentenier! 🙂 Voor je lichaam doen de producten van emerginC hetzelfde; je krijgt ECHT een zachtere gladdere huid, wat je levensstijl ook is. Probeer zelf, ze zijn deze maand in de aanbieding, net als bovenstaande maskers. Gewoon omdat we jullie gunnen waar we zelf zo blij mee zijn.

Graag hoor ik jullie feedback en of jullie zelf nog tips hebben. De leukste krijgt een fijn body product van ons opgestuurd!

 

Tot snel allemaal,

Liefs,

~ Founder Indigo Cosmetics & Elite Model

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt