clean cosmeceuticals

Silkes blog: nieuwe favoriet!

Een nieuwe ster aan het firmament van onze Scientific Organics lijn is de Blue Poppy Enzyme Polish, en een instant favorite van onze schoonheidsspecialistes, en van mijzelf! Een zorgvuldig samengestelde combinatie van ingrediënten zorgt voor een superzachte, stralende en goed gehydrateerde huid, die hierdoor de werkstoffen van je creme beter op kan nemen.

Maanzaadjes en bamboe poeder zorgen voor een zacht scrubeffect om vervelende velletjes en talg ophopingen zacht te verwijderen. Mucormuchei is het extract van een chinese paddestoel, die een geweldige enzymatische peel oplevert; alle dode huidcellen worden verwijderd, maar daarnaast heeft het een vochtinbrengende en voedende werking die er voor zorgt dat na 1x keer gebruiken je huid er al frisser en jonger uitziet. Papaya enzymen hebben hun effectiviteit ook bewezen in het helderder maken van de huid terwijl het dode huidcellen oplost door de keratine verbindingen te verbreken.

Blue-Poppy-Enzyme-PolishDe celvernieuwing wordt gestimuleerd zodat het ook op langere termijn effect heeft. Dit alles wordt gegoten in een ware power shot voor je huid: met geelwortel dat zuivert, zoethoutwortelextract dat werkt tegen pigmentatie en met tea tree bladeren, ginger lily,  appel en frambozenextracten dat naast een verhelderende werking de polish ook zijn heerlijke -mijn-dag-begint-goed geur oplevert!

Een absolute must have die zelfs goed geschikt is voor de hele gevoelige huid.

Silke

 

 

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt