De emerginC Scientific Organics Glow Guard is een moisturizer met hoge concentraties van elderberryextract, edelweissextract en SOLIBERINE®, een phyto-bioactive antioxidant gewonnen uit de vlinderboom. De moisturizer beschermt tegen de schadelijke effecten van blauw licht.
lees meer
Het emerginC Swift Lift Peptide Firming Serum is hét serum voor het liften van de huid. Bij langdurig gebruik geeft het een permanent liftend effect. Dit serum op basis van InstaliftTM, een speciaal biopolymeer uit de zee, werkt direct verstevigend en hydraterend.  
lees meer
De emerginC Scientific Organics Spirulina Toner is een frisse tonic op basis van Spirulina, druivenstamcellen en algenextract dat boordevol zit met voedingsstoffen. Op de huid werkt het voedend, ontgiftend en hydraterend. De Scientific Organics Spirulina Toner is bij de lancering direct uitgeroepen door beste toner in de USA!
lees meer
Een natuurlijke zonnebrand SPF30+ met bescherming tegen UVA en UVB op basis van zink- en titaniumdioxide, plus toegevoegde vitamine C en E. Helpt de huid in goede conditie te houden tijdens en na blootstelling aan de zon. Laat geen witte waas achter.    
lees meer
Het emerginC Vitamin C Eye Serum is een effectief serum dat helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en een doffe huid rond de ogen. Vitamine C en hyaluronzuur geven de aanmaak van collageen en elastine een boost. Druivenpitextract stimuleert de doorbloeding en helpt tegen donkere kringen.
lees meer
Dit is de droom van elke lip balm lover! De emerginC Scientific Organics In Lips We Trust Super Antioxidant Lip Balm zit bomvol antioxidanten en is verzorgend, hydraterend, voedend en anti-aging. Deze lippenbalsem helpt om schade door roken, zonlicht en uitdroging tegen te gaan. Schraalheid verdwijnt en de lippen worden zacht.
lees meer
De emerginC Scientific Organics Grape Stem Cell White Tea + Seaweed Body Butter is een hele rijke, snel intrekkende body crème die de huid gladder en zachter maakt. Palmaria palmata bestrijdt pigmentvlekjes, de druivenstamcellen zorgen voor celherstel, zeewier voedt en kombucha bevordert de aanmaak van collageen en jojoba olie maakt de huid zacht.
lees meer
Het emerginC Scientific Organics Eyelight serum is zowel effectief in het verjongen van de huid als in de aanpak van wallen en donkere kringen. Het Eyelight oogserum zit boordevol super-actieve ingrediënten zoals astaxanthine, Organic Tea Blend, Kombucha dat de collageenaanmaak bevordert, anti-agers zoals druivenpitstamcellen en voedende en ontgiftende zee-extracten.
lees meer
De emerginC Scientific Organics Eyelight cream is een oogcrème op basis van astaxanthine. Sterk in anti-aging en in de strijd tegen wallen en donkere kringen. Bevordert de afvoer van vocht en afvalstoffen en gaat rimpelvorming tegen.
lees meer
natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt